Jolemat, tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.



Sted: Raulandsakademiet
          Telemark, Vinje
Kursadresse: 3864 Rauland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Torsdag, kl 19:00 - 21:00
Fredag, kl 08:30 - 16:00
Laurdag, kl 08:30 - 16:00
Sundag, kl 08:30 - 15:00
Varighet: 4 dager
Pris: 4.000

Vi tilbyr matkurs i Jolemat med tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Bli med Wibo og lag jolematen sjølv. Då kan du få fram dei smakane du likar best. På urset vil du lære å lage spekepølser, middagspølser, sylte, leverpostei, patè, rull m.m. Du lærer basisoppskrifter som du kan bygge på med eigne krydder og smakar.

Wibo er frå Nederland, var tidlegare tilsett på Vinje Slakteri, nå bur han i Spania. Han tek turen til Rauland for å lære bort dei gode triksa.


Lærar: Wibo van der Schuur

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

• Ta med skrivesaker
• Ta med skaut, forkle og gode sko
• Ta med en skarp kniv
• Ta med emballasje og plastposer til ferdige matvarer
• Husk å merk alt privat utstyr med namn

Råvarekostnad:
Du må rekne med utgifter til råvarer. Råvarekostnaden blir rekna ut siste kursdag og betalast i resepsjonen på Raulandsakademiet.