Karriere og jobbsøkerkurs i Oslo

I kategorien karriere og jobbsøkerkurs finner du kurs og opplæring for jobbsøkere over hele landet. Hva skal til for å få den karrieren eller jobben du drømmer om? Hvordan man fremstiller seg i en CV og på intervju er avgjørende får og lykkes som jobbsøker. Her finner du alt fra vanlige jobbsøkerkurs, GMAT, studie og yrkesveiledningskurs og lignende.

Job focus course - english

Are you looking for a job in Norway? We offer 8 weeks (2 hours each week) job focus course for immigrants with higher education living in Oslo, free of charge. The course will be during daytime (which days and time is yet to be decided).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 weeks (2 hours each week) Gratis kr

Job seeker course in Oslo - english

We offer 3-hour job seeker course in Oslo in english. Receive help with CV and cover letter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 hours Gratis kr

Forvirra - om å velge veien videre

Dette er et interaktivt kurs med mål om å gjøre valget av utdanningsprogram enklere. Opplegget er en kombinasjon av oppgaver som skal få elevene til å tenke selv og reflektere over valget, hvor vi blant annet stiller spørsmål som “Hva er viktig for deg?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 45 minutter Gratis kr

Jobbsøkerkurs

Dette kurset tar for seg hva som bør stå i en CV og søknad, ulike metoder for å søke jobb og hvilke aktuelle stillinger deltakerne kan søke på nå. Deltakerne får mulighet til å skrive sin egen CV og søknad i løpet av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 90 minutter Gratis kr

Veien videre- om høyere utdanning

Veien videre er et kurs om høyere utdanning og mulighetene etter videregående skole. Kurset tar blant annet for seg søknadsprosessen, forskjellen på førstegangs- og ordinært vitnemål, studielivet, og alternative veier til høyere utdanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 45 minutter Gratis kr

Karriereveiledning ved nedbemanning - bedriftsinternt

Outplacement eller karriereendringsløp er den viktige støtten Karrierehuset gir til de berørte av en nedbemanning. Outplacement følger gjerne som en del av sluttavtalen og har som formål å hjelpe den berørte videre på arbeidsmarkedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Karriereveiledning

Vi tilbyr karriereveiledning. Vurderer du en omstilling i arbeidslivet, en ny karrierevei eller ønsker du å finne ut mer om dine muligheter på jobbmarkedet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sinsen Oslo, Sinsen

Omstilling i bedrift

Trenger dere støtte i en omstilling- eller nedbemanningsprosess? Vi kan vi bistå med karrierecoaching og oppfølging av medarbeiderne. Vi gjennomfører karrierecoaching for den enkelte, eller tilrettelegger kurs for grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sinsen Oslo, Sinsen etter avtale kr

Slik hjelper vi deg til jobb

Vi tilbyr kurset Slik hjelper vi deg til jobb. I karriereveiledningen har vi fokus på hele mennesket. Vi jobber metodisk og systematisk samtidig som vi er opptatt av å tilpasse veiledningen dine behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sinsen Oslo, Sinsen

Job Seeker Course And Help In Norway

We provide a job seeker course and assistance to anyone looking for work and requiring assistance with the job search process in Norway. In the course, we will provide you with information on various crucial topics related to the job search process in Norway.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales Fra 1400 kr

Private Job Seeking Assistance

This private tutoring job search course is aimed at those who need job interview preparation or aid in completing a job application or CV. You can use the class for whatever you want. We will help you with whatever you need. You are free to reserve as many hours as you want.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales Fra 700 kr

Karriereveiledning og utvikling i jobb - grupper

Hvordan lykkes i jobb og karriere enten du vil vokse internt eller vil søke en annen jobb eksternt. Pakken bygges opp i flere moduler og vi kan skreddersy din egen pakke. Kurspakke også for individuelle deltaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager

Karriereveiledning og utvikling i jobb - individelt

Hvordan lykkes i jobb og karriere enten du vil vokse internt eller vil søke en annen jobb eksternt. Pakken bygges opp i flere moduler og vi kan skreddersy din egen pakke. Kurspakke også for grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Bedrifter - Omstilling - Outplacement - Nedbemanning

Vårt karriereveiledningsprogram er spesifikt utviklet for å bistå ansatte som blir sagt opp grunnet omstilling. Programmet tilbys både over nett og ved fysisk fremmøte etter hva som er ønskelig. Programmet er for 1-20 deltagere og tilpasses i forhold til antall deltagere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen Avtales kr

CV, jobbsøknad, intervju veiledning

Vi hjelper deg å kapre drømmejobben ved å bistå deg å utforme CV og jobbsøknad. Vi tilbyr intervjutrening til deg som vil bli bedre til å presentere deg selv. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3-5 timer avhengig av dine behov Fra 3550 kr

Karriereveiledning for ungdom og voksne

Vi tilbyr karriereveiledning til deg som vil vite hvilken utdanning/jobb passer dine interesser og egenskaper, eller ønsker veiledning for å utvikle din karriere samt ønsker et karriereskifte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen

Ansettelse ABC

Vi tilbyr kurs om Ansettelse ABC. Arbeidsmiljøloven har inngående reguleringer av forholdet mellom ansatte og arbeidsgivere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>