Kurs i Effektivitet i Oslo

Her finner du kurs som hjelper deg med struktur og effektivitet slik rekker det du skal gjøre, og får mer tid til det du har lyst til å gjøre. Du finner spesialiserte kurs for blant annet effektivitet i møter, personlig effektivitet og effektivitet i organisasjoner.

Personlig effektivitet

Vi tilbyr kurs i personlig effektivitet. Lær deg å styre arbeidet og få bedre kontroll. Hvordan få utrettet mer, bli mer effektiv og ikke utsette ting. Er innboksen overfylt og hodet opptatt med oppgaver du ikke må glemme?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag 4.990 kr

Organiser din digitale arbeidshverdag

Vi tilbyr kurs om organiser din digitale arbeidshverdag. Samarbeid, organisering, struktur og oversikt - lær hva som skal til for å få en mer effektiv digital arbeidshverdag og hvilke verktøy du kan bruke for å hjelpe deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 19.04.2024 (+1) 1 dag19.04.2024 (+1) 6.450 kr

Athlete - Personal Effectiveness

The foundations of being an Athlete are about being professional in how you come across and in everything you do. Key to achieving this is your ability to plan and prepare, your time management and the way you build relationships, which will affect your ability to influence people.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 12.900 kr

Tidsstyring – din vei til to ekstra timer hver dag

Føler du at tiden løper fra deg og at hverdagen er stressende? Meld deg på kurs i tidsstyring og lær hvordan du kan du kan få bedre kontroll over din egen tidsbruk i din arbeidsdag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager

Bedre bunnlinje med avvikshåndtering

Vi tilbyr kurs i ISO 9001:2015 - Læring og avvikshåndtering. Kurset skal gi deltakerne innføring i krav og prinsipper knyttet til ISO 9001:2015, og vektlegger hvordan målrettet avvikshåndtering fører til en bedre bunnlinje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 10.09.2024 (+1) 1 dag10.09.2024 (+1) 4100 kr

ISO 9001:2015 Kvalifisering og oppfølging av leverandører

Vi tilbyr kurs i ISO 9001:2015 Kvalitetssystemer - Kvalifisering og oppfølging av leverandører. Kurset skal gi deltakerne innføring i krav og prinsipper knyttet til ISO 9001:2015, og vektlegger tolkning og praktisk implementering av kravene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 11.09.2024 (+1) 1 dag11.09.2024 (+1) 4100 kr

Effektiv tidsutnyttelse med kunstig intelligens

Effektiv tidsutnyttelse med kunstig intelligens: Et kurs i fremtidsrettet produktivitet. Ønsker du å lære mer om kunstig intelligens og hvordan du kan ta i bruk teknologier som ChatGPT til å bli mer effektiv og produktiv? Da de er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Fra 4.900 kr

Bli mer effektiv – og nå dine mål

Kurset gir deg forståelse for hvordan du kan organisere din hverdag, og oppnå mer av det du ønsker. Fokus er produktiv arbeidsdag, men metodene kan selvfølgelig også benyttes til å organisere fritiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dager 5600 kr

Effektivitet og tidsmestring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i effektivitet og tidsmestring for bedrifter. I en hektisk hverdag med mange og til tider kompliserte oppgaver, er det avgjørende å fokusere på det som er viktig og som skaper resultater. Færre mennesker forventes å gjøre mer på kortere tid og med mindre ressurser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>