Italienskkurs - videregående trinn 7 og modning trinn 9 (helg)Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Lørdag, kl 10:00 - 13:00 og
Søndag, kl 10:00 - 13:00
Varighet: 1 dag
Pris: 600
Neste kurs: 07.12.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kort språkkurs i italiensk på videregående trinn 7 og modning trinn 9. På italiensk er forskjellene mellom hvordan man snakker og hvordan man skriver større enn på norsk, og på de fleste italienskkurs er fokus på det ´korrekte språket´, slik man skal skrive det.

I de to kursene denne helgen (3 timer på én dag) fokuserer Roberto derimot på muntlig italiensk - hvordan man faktisk snakker.

Tema på lørdagen:
"L´italiano parlato che (qualche volta) si scrive". F.eks. sier mange ´Se lo sapevo non te lo dicevo´, mens det korrekte, skriftlige ville være å bruke konjunktiv.

Tema på søndagen:
"L´italiano parlato che non si scrive (quasi) mai". Roberto viser og forklarer her eksempler på uttrykksformer som er i vanlig bruk i Italia, der intonasjonen endrer setningens mening helt. Dette er stoff som er vanskelig å få fram i en lærebok eller på denne websiden, og det blir dermed ekstra interessant å få Robertos vinkling på det, i klassen.

Lærerne:
Vi har rundt 10 lærere, med italiensk som morsmål og relevant universitetsutdannelse. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlige, og utgjør Norges største fagmiljø for undervisning av italiensk som fremmedspråk.

OBS: Melder du deg på begge kursene, får du kr 100 rabatt og betaler kr 1.100. Husk å si fra ved påmelding at du har rett til rabatten (bruk ´Ev. ekstra info´ feltet)!

Målgruppe for kurset

Passer for deg som allerede kan en god del italiensk

Nivå:
• Videregående nivå, trinn 7 og modning trinn 9

Vis flere tilsvarende kurs: