Italienskkurs - modning etter trinn 3, videregåendeKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Drammen videregående skole
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Danvikgata 25, 3045 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 timer pr uke i 15 uker
Pris: 3.450

Vi tilbyr språkkurs i italiensk - modning etter trinn 3, videregående nivå. Gjør som over 6.000 andre gjennom de siste 30 årene, og meld deg på et av våre italienskkurs! Vi tilbyr kurs på alle nivå.

Innhold:
Fra å lære enkle ord og uttrykk de første gangene på nybegynnerkurset, kan du gradvis utvikle språket ditt slik at du klarer deg godt på italiensk i flere og flere situasjoner. For de som kan noe italiensk fra før tilbyr vi en serie videregående kurs. Vi har delt kursene inn i trinn - fra Trinn 1, nybegynnerkurs, til Trinn 9. Disse kursene tar deg tilsammen gjennom det aller meste av språket.

På Trinn 2 lærer du f.eks. å uttrykke deg i fortid og fremtid, mens du på de siste trinnene utvikler et mer raffinert språk, både mht ordforrådet og kompleksiteten i det du klarer å forstå og formidle. Etter Trinn 3, 6 og 9 har vi lagt inn modningskurs der du får tid til å praktisere, jobbe med og bli tryggere på det du har studert så langt.

Lærerne:
Vi har rundt 10 lærere, med italiensk som morsmål og relevant universitetsutdannelse. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlige, og utgjør Norges største fagmiljø for undervisning av italiensk som fremmedspråk.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker språkkurs i italiensk - modning etter trinn 3

Nivå:
• Videregående, modning etter trinn 3

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer en bok med italienske tekster, samt annet materiale.

Vis flere tilsvarende kurs: