Italiensk trinn 7 - videregåendeKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Hasselbakken
          Akershus, Asker
Kursadresse: Askerveien 47, 1384 Asker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager, kl 12:00 - 13:45
Varighet: 15 uker
Pris: 3.300

Vi tilbyr språkkurs i italiensk på videregående nivå - trinn 7. Gjør som over 6.000 andre gjennom de siste 30 årene, og meld deg på et av våre italienskkurs! Hos oss finner du medstudenter i alle aldre og med de forskjelligste grunner til å lære italiensk.

Innhold:
Fra å lære enkle ord og uttrykk de første gangene på nybegynnerkurset, kan du gradvis utvikle språket ditt slik at du klarer deg godt på italiensk i flere og flere situasjoner. For de som kan noe italiensk fra før tilbyr vi en serie videregående kurs. Vi har delt kursene inn i trinn - fra Trinn 1, nybegynnerkurs, til Trinn 9. Disse kursene tar deg tilsammen gjennom det aller meste av språket.

På Trinn 2 lærer du f.eks. å uttrykke deg i fortid og fremtid, mens du på de siste trinnene utvikler et mer raffinert språk, både mht ordforrådet og kompleksiteten i det du klarer å forstå og formidle. Etter Trinn 3, 6 og 9 har vi lagt inn modningskurs der du får tid til å praktisere, jobbe med og bli tryggere på det du har studert så langt.

Lærerne:
Vi har rundt 10 lærere, med italiensk som morsmål og relevant universitetsutdannelse. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlige, og utgjør Norges største fagmiljø for undervisning av italiensk som fremmedspråk.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker språkkurs i italiensk - trinn 7

Nivå:
• Videregående nivå, trinn 7

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer ikke lærebok

Vis flere tilsvarende kurs: