Italiensk språkreise til Alghero på SardiniaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Alghero på Sardinia
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 dager
Pris: fra 1.100 euro

Bli med Maria Gavina Manca (også kalt Mina) på en ukes full immersion i italiensk språk, mat, vin og kultur. Mina underviser italiensk på formiddagen, spiser lunsj sammen med deg, og på ettermiddagen tar hun deg med på kulturelle turer for å utforske Alghero og omgivelsene.

Alghero (l’Alguer på katalansk og S’Alighèra på sardinsk) er en koselig by ved havet, med mye middelalderarkitektur og røtter tilbake til mer enn 3000 år før Kristus.

Vårt reisemål:
Alghero Alghero ligger i det nordvestlige hjørnet av Sardinia og framstår med sine festningverk som en gammel katalansk by ved sjøen med vakre naturlige omgivelser, ekstraordinært landskap, ubegrenset utsikt, mye sol, milde temperaturer året rundt, historier og legender om gamle sivilisasjoner, fantastiske strender med krystallklart vann og mye mer.

Hotellet:
Vi bor på Hotellet “El Balear”, rett ved havet og 10 minutters gange fra det historiske sentrum av Alghero. Her kan du nyte en rikholding frokostbuffet hver morgen og spise 3 retters lunsj 2 av dagene.

Program:

Dag 1)
Ankomst. Vi treffes på Olbia flyplass kl 19:00 der en drosje vil kjøre gjestene til Alghero, hotell ”El Balear”. Alternativt treffes vi direkte på hotellet. Innsjekking fra kl 10:00. Velkomstdrink i hotellets bar, som har vinduer med utsikt over havet.

Dag 2)
kl 10:00 - 13.00, Italienskkurs
kl 13:30 - Lunsj på hotellets restaurant
kl 16:30 - Vi drar sammen for å oppdage hjertet av Algheros gamleby - Mina forteller deg om dens historie og arkitektur. Vi legger veien om tradisjonelle butikker i Alghero.
kl 19.30 - Aperitiff

Dag 3)
kl 10:00 - 13.00, Italienskkurs
kl 13:30 - Lunsj på restaurant ”Trattoria Maristella”
kl 17:00 - 20:00, Vi besøker huset og verkstedet til en lokal kunstner, der vi lærer om den kreative metoden ”Bruno Munari”. Vi deltar i et praktisk kunst-laboratorium og nyter et glass vin.
kl 19:00 - Aperitiff

Dag 4)
kl 10:00 - 13:00, Italienskkurs.
Fri om kvelden.

Dag 5 (Frigjøringsdagen)
kl 09:30 - Vi skal oppleve frigjøringsdagens parade i byens sentrum
kl 15:30 - 18:30, Italienskkurs
kl 18:30 - Aperitiff med karaoke

Dag 6)
kl 10:00 - 13:00, Italienskkurs
kl 13:30 - Lunsj på hotellets restaurant
kl 14:30 - 18:30, Vi går på tur med privat drosje rundt Alghero, bl.a. besøker vi vingården ”Sella & Mosca” og vi smaker på viner der.

Dag 7 (Fridag)
kl 20:30 - Avslutningsmiddag med god pizza

Dag 8)
Frokost før avreise

Om vår reiseleder og kursansvarlige:
Mina underviste italiensk hos oss i Oslo fra 2010 - 2013. Tidligere studerte hun undervisning av italiensk som fremmedspråk ved Università per Stranieri i Siena og ved Dilit i Roma. Hun har undervist italiensk ved Universitet i Hanoi, Vietnam og har organisert italienskkurs ved Istituto Italiano di Cultura i Melbourne, Australia. Mina er født og oppvokst på Sardinia og inviterer deg til å komme og se landet hennes!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkreise til Alghero på Sardinia

Antall deltagere:
• Vi tar forbehold om at det blir minimum 7 deltakere

Kursmateriell:
Transport fra Olbia flyplass er inkludert i prisene.

Vis flere tilsvarende kurs: