Italiensk språk- og operakurs i Verona i ItaliaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Verona
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 5.850
Neste kurs: 24.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Følg italienskkurs på ditt nivå (også nybegynner) ved vår partnerskole i Verona. Lær om opera fra en ekspert. Opplev en storslagen operaoppsetning på verdens kanskje mest berømte operascene. Velg mellom følgende operaer: Il Trovatore, Carmen, La Traviata og Tosca.

Innhold:
Scuola d’italiano samarbeider med skolen L´italiano con noi i Verona. De holder til midt i Verona, 10 minutters gange fra arenaen, og det er her språkkurs og operakurs holdes. Språkkurset ditt undervises av en av skolens erfarne språklærere. Ansvarlig for operakurset er musiker og musikklærer Marcello Rossi. Han har grader i orgel, harpe og komponering fra musikk-konservatoriet i Verona og har siden studert med fremstående europeiske musikere. Han underviser musikk både ved universitet, videregående skoler og kultursentra.

Operakurset er ment som forberedelse til operaen du skal oppleve live i arenaen. Hovedmålet med kurset er dermed å gi en forståelse for den kulturelle sammenhengen operaen ble skrevet i, handlingen i operaen og en analyse av de viktigste scenene i stykket.

Program:
• Italienskkurs hver formiddag fra mandag til fredag
• To turer rundt i Verona (hver tur varer i 2 timer)
• To leksjoner om Operaforestillingen (hver leksjon varer i 2 timer)
• Operaforestilling i Arenaen i Verona, billett i nummerert sete

Målgruppe for kurset:
Alle som har lyst til å lære italiensk språk og kombinere dette med kurs om opera og en storslått operaoppsetning i Verona.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer språkkurs hver formiddag fra mandag til fredag, to turer rundt i Verona (2 timer hver), Operakurs (totalt 4 timer) og billett til valgt operaforestilling (et nummerert sete på arenaens trinn). Prisen inkluderer ikke transport fra Norge til Verona, måltider og overnatting.

Vis flere tilsvarende kurs: