Italiensk oppfriskningskurs (grunnleggende)Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 kvelder pr uke i 2 uker
Pris: 800

Vi tilbyr oppfriskningskurs i italiensk på grunnleggende nivå. Har du vært borte fra italiensken en stund og ønsker en rask oppfriskning. Kanskje du ikke har vedlikeholdt italiensken i den siste perioden, eller kanskje det har gått mange år siden sist du lærte italiensk.

Innhold:
Disse kursene er en fin måte å komme igang igjen, før du begynner på et lengre kurs med nye ting å lære. Kursene er praktisk rettet og man lytter på italiensk og jobber med ordforråd, men først å fremst med å finne igjen evnen til muntlig å få fram ord og setninger på italiensk.

Lærer: Lorenzo Guarino

Lorenzo, fra Roma, er ansvarlig for koordinering, ansettelse og oppfølging av lærere, inngår i skolens ledelse og er med på å videreutvikle skolen. Han er en av skolens veteraner, har undervist italienskkurs her siden 2002 og det er fortsatt i klasserommet han bruker mesteparten av sin tid. Der er Lorenzo rolig og sindig, med en lun humor som får elevene hans til å ville fortsette på flere kurs med ham. Han drev tidligere sin egen café i Parkveien, med navnet Kafé Caffé.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker oppfriskningskurs i italiensk

Forkunnskaper:
• Fullført vårt trinn 2, trinn 3, eller Modning etter trinn 3, eller som har tilsvarende kunnskaper.

Vis flere tilsvarende kurs: