Italiensk matkurs



Kursarrangør: Språkskolen CiaO
Sted: Ljan skole
          Oslo, Nordstrand
Kursadresse: Gladvollveien 35, 1168 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 11:00 til kl 15:00
Varighet: 4 kvelder
Pris: 1.200

Er du lei av ferdigmat eller tilsynelatende italiensk mat? Vil du bli kjent med de hemmelige triksene bak Italias gode kjøkken? La oss guide deg i en verden full av spennende retter og skikkelige råvarer. Våre matkurs arrangeres én gang i måneden og består av selvstendige leksjoner.

Du bestemmer selv om du vil delta én eller flere ganger. Det kreves ingen forkunnskaper om italiensk mat, og du behøver heller ikke å kunne italiensk. Undervisningen foregår både på norsk og italiensk.

Hver leksjon varer i cirka 4 timer. Sammen med Filippo lager du selv maten og oppdager smaker, farger og dufter som preger det italienske kjøkkenet. Avslutningsvis spiser vi sammen og nyter det vi har laget.

Prisen inkluderer absolutt alt: råvarene, undervisning, drikkevarer, kaffe, te og felles middag. Matkursene her hos Ciao er en flott anledning til å utveksle erfaringer og bli kjent med andre som er interessert i italiensk mat. Du lærer, samtidig som du har det gøy – i en hyggelig, avslappet og uformell atmosfære! Ta gjerne med familie, venner og bekjente!

Dessverre er våre matkurs foreløpig innstilt på grunn av sykdom. Send e-post til ciaoskolen.com hvis du ønsker å bli oppdatert om neste datoer og nye matkurs.

Vis flere tilsvarende kurs: