Italiensk for viderekomne modning etter trinn 3 - nivå A1



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Villa Paradiso
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Olaf Ryes plass 8, 0552 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 11:00 - 12:45
Varighet: 1 dag pr uke over 16 uker
Pris: 3.850
Neste kurs: 27.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i italiensk for viderekomne modning etter trinn 3 - nivå A1. Gjør som over 6.000 andre gjennom de siste 30 årene, og meld deg på et av våre italienskkurs! Vi tilbyr kurs på alle nivå.

Innhold:
Fra å lære enkle ord og uttrykk de første gangene på nybegynnerkurset, kan du gradvis utvikle språket ditt slik at du klarer deg godt på italiensk i flere og flere situasjoner. For de som kan noe italiensk fra før tilbyr vi en serie videregående kurs. Vi har delt kursene inn i trinn - fra trinn 1 nybegynnerkurs til trinn 9. Disse kursene tar deg til sammen gjennom det aller meste av språket.

På trinn 2 lærer du f.eks å uttrykke deg i fortid og fremtid, mens du på de siste trinnene utvikler et mer raffinert språk, både mht ordforrådet og kompleksiteten i det du klarer å forstå og formidle. Etter trinn 3, 6 og 9 har vi lagt inn modningskurs der du får tid til å praktisere, jobbe med og bli tryggere på det du har studert så langt.

Lærerne:
Vi har rundt 10 lærere, med italiensk som morsmål og relevant universitetsutdannelse. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlige, og utgjør Norges største fagmiljø for undervisning av italiensk som fremmedspråk.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italienskkurs for viderekomne modning etter trinn 3

Nivå:
• Viderekomne modning etter trinn 3 - nivå A1

Kursmateriell:
Bok: Il ladro di scarpe (+ kr 150), ikke inkludert i prisen.

Vis flere tilsvarende kurs: