Tur og leir i Italia

I kategorien tur og leir finner du kurs, opplæring eller arrangementer med utgangspunkt i den norske naturen. Nordmenn er glad i å gå på tur og bevege seg rundt i naturen på forskjellige slags måter. Her finnes tilbud som for eksempel; canyoning, bretur, fjellsportkurs, røykbadstu, villmarskcamp, villmarksleir, leirskole, grotteturer, issikkerhetskurs osv. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til finne det du er på jakt etter.

Fottur, El-sykkel og bading i Cinque Terre - mat og vinreise

En drømmeferie som kombinerer tre dager på el-sykkel i det duvende Toskanske kulturlandskapet med fotturer i pittoreske Cinque Terre.Med utgangspunkt i firestjerners hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, før dere avslutter med noen rolige dager i vakre Cinque Terre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13 485 kr

Sykkeltur i Piemonte - mat og vinreise

Vi arrangerer sykkeltur i Piemonte . En fortryllende rundreise med overnattinger på vingårder, villaer og flotte hoteller. Piemonte er en italiensk region som byr på noe av det ypperste i Europa hva gjelder kulturelle og kulinariske opplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13. 585 kr

Sykkeltur i Toscana rundt - mat og vinreise

Dette er en tur for deg som ikke nødvendigvis er en erfaren syklist, men likevel ikke er redd for å bli litt sliten. Om du er romantiker, mat- og vinelsker, eller kanskje en kombinasjon av begge, er Toscana en drømmedestinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13.985 kr

Eventyrlig kystvandring i Cinque Terre – de fem små byer

Herlig vandring på kyststier, blant vinranker og gjennom fargerike fiskelandsbyer. Nydelig utsikt og italiensk sjarme. Du får ferieminner du aldri glemmer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 08.07.2024 (+1) 8 dager08.07.2024 (+1) 24.900 kr

Italia, Pust ut og senk skuldrene i Italia

Vi over 60/ Reisegøy og Vilja inviterer deg med til Italia hvor du lærer å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 30.05.2024 8 dager30.05.2024 21.900 kr

Pust ut og nyt rolige dager i et sjarmerende kloster - Umbria

Lær å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 06.06.2024 8 dager06.06.2024 22.350 kr

Vandringsreise til Amalfikysten for alle sansene

Velkommen til en reise med innblikk i italiensk kulturhistorie og gastronomi. Sammen vandrer vi den magiske «gudestien» mellom Agerola og Positano. Ute i Middelhavet skimtes Capri hvor vi senere ankommer med båten for en rundtur på øya.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 23.09.2024 8 dager23.09.2024 25.900 kr