Inventor grunnkurs - bedriftsinterntKursarrangør: NTI AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr Inventor grunnkurs for bedrifter. Autodesk Inventor 3D CAD programvare brukes til produktdesign, rendering og simuleringer. Løsningen er viktig når smarte ideer skal bli til produksjonsklar design, og for å utvikle fremtidens produkter og tjenester.

Inventor tilfører større kvalitet til utviklingsprosesser med smarte funksjoner som optimaliserer, gjør det enkelt å «se» modellen, og simulere hvordan konseptet/prototypen vil fungere i bruk.

Hvorfor skal du gå på kurset?
Undersøkelser viser at produktiviteten går ned med inntil 25 prosent når ny programvare innføres. Det er derfor viktig å raskt gi arbeidstagere ferdighetene de behøver for å lykkes med ny programvare, og enkelt komme opp i ønsket arbeidstempo der kvaliteten og presisjon er høyere. Et Inventor-grunnkurs er en smart investering som løfter kunnskapen om fremtidens verktøy mange hakk. 4-dagers skreddersydde kurs gir bedre læring, er smart tidsbruk og langt mer kostnadsgunstig enn selvlæringsmetoder med endeløse timer på Youtube, forstyrrelser i kollegers arbeidshverdag, og lite produktiv prøving og feiling.

Tryggere og mer tilfredse:
Vi gjør hyppige undersøkelser mot våre Inventor-kursdeltagere. Tilbakemeldingene går på smartere tidsbruk i etterkant, god individuell opplæring med råd om senere fordypning, effektiv læring, og at de er tryggere på å ta i bruk nye og spennende muligheter. Mange vi har snakket med har anbefalt kurset til sine kolleger og bekjente innen samme fag. Det fremheves særlig at man tilegner seg tidsbesparende metoder og at læringen er motiverende fordi man får svar med en gang.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Inventor grunnkurset er for:
• De som skal i gang med Inventor og 3D for første gang
• De som behøver / ønsker å friske opp kunnskapen, eller lære om nye og nyttige funksjoner
• De som forstår at læring sammen med andre gir størst verdi
• De som ønsker å få bekreftet at de har riktige kunnskaper og ferdigheter
• De som ønsker å bli best på arbeidsplassen
• De som ønsker å pynte på CV-en med en sertifisering

Forkunnskaper:
• Kjennskap til Microsoft Windows på brukernivå