Introkurs i fermentering - privatundervisning



Kursarrangør: Andreas Dønåsen
Sted: Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Kjøpmannsgata 14, 7013 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr introkurs i fermentering som privatundervisning. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Innhold:
• Teoretisk innføring: Historie, metode, økologi og helsefordeler
• Demonstrasjon
• Smaksprøver
• Praktisk workshop (2 timer)
• Kurskompendium
• Oppskrifter

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker introkurs i fermentering som privatundervisning

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Alle deltakere får råvarer, kurskompendium og oppskrifter

Uttalelse fra fornøyd kursdeltager:
Jeg ble inspirert til å sette i gang med fermentering - det var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd på forhånd! God og pedagogisk undervisning. Også fint med litt humor underveis.
- Tidligere kursdeltaker