Introkurs hav (Våttkort) - Helg



Kursarrangør: Oslo By Kayak
Sted: Nord Kano og Kajakk Klubb, innerst i Langviksbukten, Bygdøy
          Oslo, Bygdøy
Kursadresse: Bygdøynesveien 14, 0286 OSLO (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Kl. 11:00 - 14:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.300

For nybegynnere og de som vil ta NPF sertifisering Våttkort kan vi tilby Introkurs på én dag (ca 3 timer). For påmelding og mer info: https://www.padling.no/terminlister/ - Registrer deg på kursdato (våre introkurs er merket: "Oslo, Bygdøy")

Bestått Introkurs kvalifiserer til "Våttkort Intro Hav" godkjent av Norges Padleforbund (NPF).

På Introkurset lære du det nødvendige som du trenger for å komme i gang riktig med din padling. Sikkerhet, teknikk, kameratredning og sjøvettregler som gjelder for kajakk. Den siste delen av kurset er kameratredning, her vil du bli våt så ta på deg ull innerst på kroppen. Alle må vise at de mestrer dette før dere kan få godkjent Våttkortet.
Kurset gir sertifiseringen Våttkort i regi av Norges Padlerforbund. Du vil få registrert deg i deres register på nett etter kurset, slik at utleiere kan søke deg opp med navn hvis du ikke skulle ha med kortet. De fleste utleiere i norden krever våttkort introkurs, for at du skal kunne leie kajakk.

:::::::For påmelding:
Vi har flere ledige introkurs fremover, Så det beste du gjør er å selv finne en dato og tid som passer. Da gjør du følgene for påmelding.
1. For at din kurspåmelding skal bli godkjent: Gå inn på https://www.padling.no/terminlister/....registrer deg på din valgt kursdato, se etter stedet "Oslo, på Bygdøy". Hvis det er ledig, ser du "Gå til påmelding.
Dette må gjøres for å bli registrert i Norges padleforbund sitt våttkort-register.

2. For betaling gå inn på https://www.oslobykayak.com/  og velg samme kursdato.