Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkkenassistent som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg en introduksjon til det å jobbe på kjøkken / kantine. Du får innsikt i ulike deler av det å jobbe med gode og sikre måltidsopplevelser hos brukeren og kjennskap til lover og regler for sektoren.
Læringsmål for kurset:
Etter endt kurs skal kursdeltakerne:
• Ha økt sin kompetanse på hvordan sektoren er organisert
• Kunne se og forstå enkeltmenneskets behov for ernæringstilpasset mat
• Ha fått innsikt og kompetanse på kommunikasjon og hva som er viktig for å skape god kommunikasjon med ulike brukergrupper av tilbudet.
• Ha grunnleggende kompetanse måltider og måltidssammenheng
• Ha innsikt i hygiene på ulike områder i arbeidet med mat
• Ha økt kompetanse på hvordan planlegge og tilberede måltider
• Ha innsikt i ulike råvarer
• Forstå viktigheten av avfallshåndtering og konsekvenser av matsvinn
• Ha kunnskap om generelle regler i arbeidslivet og spesifikt lovverk for bransjen
Litt om undervisningen:
Undervisningen foregår i virtuelt klasserom (kurset gjennomføres i sanntid / samtidig) med faglærere som har engasjement for faget. Vi benytter digital læringsplattformen Acampus, hvor det legges ut fagstoff, oppgaver og gis vurderinger. Påmeldte deltakere må ha pc med kamera og mikrofon, innlogging vil bli tilsendt. I tillegg må du påregne tid til egenstudier og oppgaveløsning. Omfang: 40 timer klasseromsundervisning enten i fysisk klasserom eller virtuelt klasserom
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker introduksjonskurs i kjøkkenassistent