Introduksjon til tegning og maling for barn



Kursarrangør: Arttik
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Prinsens gate 46, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Mandager kl 17:00 - 18:30 eller
Onsdager kl 17:00 - 18:30 eller
Torsdager kl 17:00 - 18:30
Varighet: 1 dag pr uke i 1 måned
Pris: 1.100 pr mnd

Vi tilbyr kurs med introduksjon til tegning og maling for barn. Barn på kurset arbeider gjennom mindre eller større prosjekter og lærer grunnleggende tegne-maleteknikker på en interessant måte.

Kursinnhold:
På dette kurset har barn muligheten til å trene observasjonen sin, låse opp kreativiteten sin, og ha det gøy ved hjelp av forskjellige materialer og teknikker (blyanter, fargeblyanter, trekull, pasteller og akvarell, akryl, leire) gjennom emner som stilleben, portretter, hender, fugler, og insekter osv. Barn får også grunnleggende kunnskap om noen kunsttrender som kubisme, realisme, abstrakt ekspresjonisme osv. gjennom maling og håndverk.

Maling:
Målsettingen er å kjenne de grunnleggende teknikkene og ulike muligheter for implementering

Tegning:
Målsettingen er å vite om ulike teknikker for å oppnå grunnlaget for skisse, menneskelig tegning, tegneserie og kunsttriks.

Varighet:
Kurset går gjennom hele året hver onsdag, bindingstid er 1 måned, utmelding må skje minst 14 dager dager før den første i måned ellers blir dere belastet for neste måned (hele månedsavgift). Hvis dere blir forhindret til å komme til kurstimen blir ikke denne erstattet.

Målgruppe for kurset:
Kurset er tilpasset barn fra 8 år og oppover

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell