Coachingkurs for ledere i Oslo

Coachingteknikker og coachende lederskap

Coaching er en samtale- og refleksjonsprosess med ulike teknikker som har til hensikt å hjelpe individet til å se på seg selv og omgivelsene sine med mer bevisste øyne for deretter å foreta de justeringer som er nødvendig for å nå sine mål

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.500 kr

Coaching for ledere

Vi skreddersyr opplegget for deg – slik at du får mest mulig ut av samarbeidet, men vi setter typisk fokus på å tydeliggjøre dine mål og hva du ønsker å oppnå i karrieren og livet, samt identifisere veien dit ut fra hvor du er i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern Avtales kr

ICF CEE - Team coaching

Anerkjennende gruppesamtaler. De fleste av oss arbeider i grupper og team, og noen av oss har vært så heldige å oppleve hvor kraftfullt, effektivt, inspirerende og utfordrende godt samarbeid kan være.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 10.900 kr

The Art & Sience of coaching - TASC

ASC (The Art & Science of Coaching) består av fire moduler. Vi har valgt å bruke folkeeventyret Askaladden og de gode hjelperne som metafor for de forskjellige modulene, fordi det forklarer læringsprogresjonen på en så billedlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 20 dager

Coachende lederskap - bedriftsinternt seminar

Vi tilbyr bedriftsintern workshop for dere som vil lære mer om coachende lederskap. Dagen er spekket med praktiske verktøy. Dere lærer enkle coaching teknikker, får gode kommunikasjons verktøy og lærer hvordan dyrke frem vinnende vaner. En topp workshopsamling for ledergrupper og teamledere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager avtales kr

JTI typeanalyse, hvilken type er du, hvilken rolle har du i team

Hvilken type er du? Hvilken rolle har du i et team/en gruppe? Vi er sertifisert i JTI (Jungiansk Type Index/MBTI) og har eksamen via organisasjonspsykologene Optimas. Det er ingen test, det gir ingen gode eller dårlige resultater, heller ingen riktige eller gale svar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Konstruktiv konflikthåndtering og den vanskelige samtalen

Hvordan møte og jobbe med konflikter og vanskelige samtaler. For å gjøre lederne/deltakerne med bevisst på hvordan de møter og jobber med konflikter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Ledercoaching - privatundervisning

Vi tilbyr ledercoaching som privatundervisning. Coaching er et møte i full fortrolighet med en faglig dyktig og livserfaren samtalepartner. Ofte starter møtet med en kort mental «nullstilling» som bringer det som er viktigst å samtale om i fokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua

Intuisjon i ledelse

Evne til å ta beslutninger er en av de viktigste suksessfaktorene for en god leder. Det gjelder både store og små beslutninger. Lær teknikker og verktøy for å lede i flyt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4.990 kr

Praktisk forhandlingsteknikk - Bedrifter

Hvordan håndtere utfordrende forhandlinger? Hvordan fremstå som profesjonell forhandler? Hvordan vinne forhandlinger? Kursdeltakere får læring som kan brukes i svært mange sammenhenger. Kursholder har over 30 års erfaring med anbud og salg, samt 13 års erfaring som salgscoach!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>