Introduksjon til klippeklatringKursarrangør: Utlevelser
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 dag
Pris: 1.250

Vi tilbyr introduksjonskurs til klippeklatring. Vi tar med oss grupper ut til klatrefelt og gir dem en introduksjon til klatringens mysterier. Vi tilpasser opplegg og varighet etter gruppens ønsker og kunnskaper.

Dette er et introduksjonskurs der deltagerne får en smakebit av klippeklatring, og ikke et kurs der du blir selvstendig klatrer. Hvis du ønsker et kurs som gjør deg i stand til å bli en sikker klatrer på lavlandsklipper har vi kurset ´Klatrekurs for nybegynnere´ som gjør deg i stand til å klatre selvstendig på klatrefelt.

Deltagerne som ønsker "Brattkort" har mulighet til å ta en "Brattkort" test etter dette kurset. Ved bestått brattkorttest, får du tildelt et "brattkort" som gir deg adgang til å klatre i innendørs klatreanlegg i Norge.

Utlevelser arrangerer faste klatrekurs for nybegynnere og viderekommende på klatrefelt i Oslo. I tillegg til våre faste kurs, legger vi også opp spesialtilpassede kurs for små og store grupper.

Våre klatreinstruktører er godkjente av Norges Klatreforbund og holder et høyt faglig nivå. Alle våre klatrekurs blir holdt i regi av vår underavdeling Klatrekompaniet.

Målgruppe for kurset

Dette er et innføringskurs i klatring ute på klipper for deltagere som ikke har erfaring med klatring eller som har liten erfaring.

Uttalelser

"Jeg hadde stor glede av klatrekurset til Utlevelser. Den gode og trygge innføring i uteklatring, gitt av en erfaren instruktør, ga mersmak. Og jeg kan trygt anbefale kurset til andre"
- Siri Gjørtz

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.