Internasjonal fordypelsesretrettSted: Halvorsbøle, Hadeland
          Oppland, Jevnaker
Kursadresse: Onsaker, 3520 Jevnaker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 dager

En fordypelsesretrett gir deg anledning til å erfare full effekt av Acem-meditasjon. Lange timer med stillhet og prosessorienterte veiledningsgrupper legger grunnen for vidtrekkende forandringer i meditasjonsprosess og dagligliv.

Fordypelsesretretten passer for Acem-mediterende som allerede har erfaring med lange meditasjoner, og som vil praktisere meditasjoner over sekstimersgrensen.

Lange meditasjoner
Fordypelsesretretten gir deg mulighet til å langmeditere minst seks timer daglig. Retretten fokuserer på hvordan du kan styrke din meditasjon. Kursprogrammet tar sikte på å stimulere dypere meditative prosesser.

Veiledningsgrupper
Den lange stillheten følges hver dag av prosessorienterte veiledningsgrupper ledet av erfarne veiledere. Hensikten er å maksimere utbytte av de lange meditasjonene.

Seminarer
Kveldsseminarene dekker ulike meditative og eksistensielle temaer, særlig spørsmål som følger av langmeditasjonene.

Walk & talk
Det er satt av rikelig tid for turer i de vakre omgivelsene. Noe av turtiden kombineres med diskusjoner med en turpartner om temaer og spørsmål fra din meditasjon.

Yoga
Daglige økter med Acem-yoga har en forfriskende effekt og gjør det lettere å gå inn i langmeditasjon.

Typisk program for en dag
0730 - 0830: Frokost, tur
0830 - 1600: Stillhet for meditasjon
1600 - 1630: Yoga
1630 - 1700: Pause
1700 - 1900: Prosessveiledning
1900 - 2000: Middag
2000 - 2130: Seminar

Hva kan jeg lese?
Les boken God langmeditasjon, som gir råd og vink ved retretter i Acem-meditasjon. Yogaboken kan også være til god hjelp.

Kurset arrangeres av Acem International School of Meditation

Målgruppe for kurset

Hvem kan delta?
Forutsetning for på delta på fordypelsesretrett i Acem-meditasjon er at du praktiserer metoden regelmessig, har deltatt på minst 20 timer med langmeditasjoner over tretimers-grensen siste tre år (tilsvarer én ukes ordinær retrett) og er innstilt på å delta på hele retretten fra begynnelse til slutt.

Vis flere tilsvarende kurs: