Interkulturell kommunikasjon - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: På bestilling
Varighet: 3 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr webinar om interkulturell kommunikasjon. Den etterspurte tolken, statsviteren og foredragsholderen Milica Javdan arrangerer interaktivt webinar om interkulturell kommunikasjon.

Litt om webinaret:
Har du opplevd å «tråkke i salaten», å gjøre noen kulturelle blundere i møte med andre mennesker? Kanskje gjorde eller sa du noe andre ble støtt av. De fleste synes slike situasjoner er pinlige. Hvordan kan du unngå disse? Fyrverkeriet Milica Javdan gir deg meningsfull og lærerik innsikt, og byr på konkrete verktøy i din arbeidshverdag.

Program:
kl 10:00 - 13:00 Interkulturell kommunikasjon:
Thailand er mitt fødeland, Iran er mitt fedreland og Norge er mitt hjemland! Med sin ibsenske selvpresentasjon innleder Milica Javdan foredraget om interkulturell kommunikasjon.
- Milica Javdan, Statsviter, tolk og foredragsholder

Lang erfaring:
Hun trekker veksler på sin akademiske bakgrunn og 14 år lange erfaring som tolk i helsetjenesten og familieveileder, til å dechiffrere synlige og usynlige barrierer i kommunikasjon mellom majoritet og minoritetsbefolkningen i vårt land.

Avmystifisering:
Språk kan være kilde til makt og avmakt, en invitasjon til et moralsk fellesskap, men også til mystifisering av DEN ANDRE. Gjennom en kombinasjon av teori og anekdotiske eksempler, inviterer hun tilhørerne til refleksjon over møter i hverdagen hvor kulturelle koder gjennom det som er uttrykt eksplisitt og det som er implisitt gitt, bidrar til små og store utfordringer.

Pris:
• Dette er et bestillingskurs og endelig pris får man ved avtale

Målgruppe for kurset:
Foredraget er aktuell for ansatte i hjelpeapparatet både i offentlig og i privat sektor som akter å tilby likeverdige tjenester til sine brukere. Passer for de aller fleste.