Intensivkurs båtførerprøven - bedriftsinterntKursarrangør: Maritim Kompetanse
Sted: Hele landet, Holdes på forespørsel i hele Norge
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr intensivkurs til båtførerprøven i de fleste byer i landet. Båtførerprøven er obligatorisk for alle født etter 1980 som skal føre båt lengre enn 8 meter eller båt med mer enn 25 hk. Båtførersertifikatet gir deg mulighet til å føre båt opp til 15 meter (50 fot) med ubegrenset antall hk.

Dersom noen har behov for mer tid til gjennomgang av emner de er usikre på vil dette være mulig, det er viktig at alle føler seg trygg på pensum. Vi kjører gjennom vår forelesning parallelt med arbeidsoppgaver der vi jobber med kartet og lærer oss å forstå symboler i kartet og å planlegge seilaser med alt dette innebærer.

Pensumet til båtførerprøven består av 4 emner:
• Sjømannskap m.v.
• Lover og regler
• Navigasjon og kartlesing
• Spesielt viktige emner

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å ta båtførerprøven

Forkunnskaper:
• ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Ta med en enkel kalkulator på kursdagen. Maritim Kompetanse stiller med alt nødvendig kursmateriell. Det inkluderer også datautstyr til eksamen.

Eksamen / sertifisering

På slutten av kurset avslutter vi med å avlegge eksamen elektronisk, vi stiller med alt av utstyr til dette formål (Datautstyr, kart, parallellforskyver osv). Prøven kan tas fra og med fylte 14 år og hvis bestått blir Båtførersertifikatet utsendt ved fylte 16 år av Norsk Test på oppdrag av Sjøfartsdirektoratet.

Vis flere tilsvarende kurs: