Intensivkurs - Portugisisk - OnlineSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Ta kontakt

Online - En privatlærer for deg i sanntid! Det anbefales til turistene som ønsker å kombinere deltidsstudier og ferie i Rio på kort tid (30 timer). Målet med kurset er å hjelpe studentene med å kommunisere de hverdagslige situasjonene en turist møter mens de er på ferie i Brasil.

Boken som brukes i klassen, er delt inn i 10 effektive leksjoner designet for å hjelpe studenten til å kommunisere på portugisisk under oppholdet i Rio som turist. Leksjonene tar opp reelle situasjoner i korte dialoger: hilsener, ta taxi, håndtere klesvask, veksle valuta, svare på døra, bestille mat, handle, spørre etter veibeskrivelse, tilbringe tid på stranden, avtale tid, fortelle tid, snakke med et reisebyrå, snakke med farmasøyten. På slutten av kurset skal studentene kunne kommunisere i situasjonene nevnt ovenfor.

Presisering:
Dette kurset anbefales for de som ønsker å tilegne seg grunnleggende kunnskaper i portugisisk for å "overleve" i Brasil under ferien. Derfor er språkets muntlige ferdigheter begrenset til emnene som brukes i boka.

Studentanmeldelser:
Jeg er expat, og jeg deltok på et to-ukers overlevelseskurs så snart jeg ankom Rio fordi jeg ønsket å føle meg mer trygg på mine daglige aktiviteter rundt i byen. Etter den første uken var jeg allerede i stand til å be om medisiner på det lokale apoteket, bestilte enkel mat på restaurant og gi riktige direksjoner til drosjesjåføren. Det var akkurat det jeg lette etter !!

Leksjonene fokuserer på å snakke (og snakke og snakke !!), og jeg må si at dette er veldig morsomt, involverende og effektivt! Du lærer med et veldig godt tempo som akselererer dag for dag. Entusiasmen til læreren vår Roberta er smittsom og ekte. Carioca, Marcia og Mari ønsker deg velkommen med et smil hver dag, og de snakker også alle engelsk: dette er viktig når du kontakter skolen for første gang.
Jeg vil definitivt gjennomføre elementærkurset også!!
En stor "takk" til alle ansatte!!
- Linda Cappiozo / Italia