Hundeinstruktørutdanning - helgesamlinger - fysisk og på teams



Kursarrangør: Nordby´s Hundesenter
Sted: Ta kontakt for informasjon
          Buskerud, Lier
Kursadresse: Holmenveien 18, 3402 Lier (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fredager kl 18:00 - 21:00, lørdager og søndager kl 10:00 - 15:00
Varighet: 7 samlinger
Pris: 24.700
Neste kurs: 10.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr instruktørutdanning. Vår utdanning legger vekt på at du som person skal få god og nyttig kunnskap om hvordan trene hund og eiere, hvordan bli en bedre hundetrener. Etter utdanningen vil du være godt rustet med informasjon, teknikker og kunnskap til å kunne være instruktør.

Innhold:
i legger stor fokus i at dere skal bli trygge på det å kunne stå i en forsamling å prate. Mange erfarer å få mye bedre selvsikkerhet hvor man bedre takler også hverdagens utfordringer som å holde taler, foredrag, presentasjoner osv.

Kurset legger vekt på:
• Teoretisk kunnskap
• Praktisk kunnskap
• Praktisk trening av hund

Kursholder:
Nordby`s Hundesenter har drevet instruktørutdanning i 11 år, og vi er veldig stolt over vår utdanning. Vi utdanner instruktører til egen hundeskole og for andre hundeskoler / klubber. Utdanningen ledes av en av Norges beste instruktør og adferdsekspert Vegar Nordby. Vegar er eier og driver av Nordby`s Hundesenter.

Til daglig jobber Vegar med utfordrende adferd og holder kurs innenfor dette og ordinære kurs. Vi starter med å gå i dybden av bl.a. hundens historie og opphav, valpens utvikling, etologi (hundens atferd), motivasjoner, aggresjoner, læringspsykologi, ernæring, hund vs. ulv, obstetrikk og avl og mer.

Hundetreneren:
Her vil det være fokus på hundetreneren. Vi tar for oss dressurarbeid, metodevalg, praktisk trening med egen og fremmede hunder, caseløsninger, hundesporter m.m. Instruktørens rolle som inkluderer presentasjonsteknikk, pedagogikk, gruppepsykologi, instruksjonsteknikk, demonstrasjonsprosedyrer og drillarbeid.

I tillegg vil du lære hvordan du skal lære bort (didaktikk) og du vil utvikle deg enormt på personlig plan når det gjelder å være leder / senter i en gruppe. Ved siden av å ta utdanningen går du også som hjelpeinstruktør på ett kurs for å lære deg hvordan kurser blir holdt og for å bli tryggere. Du vil følge ett kurs og den instruktøren som har kurset. Man kan også følge flere kurs om man ønsker det.

Målgruppe for kurset:
Kurset for deg som ønsker å jobbe som instruktør, og for deg som må håndtere hund i arbeidet ditt eller for deg som rett og slett bare vil lære mer om hund.

Samlinger i 2024:
10 - 12 mai fysisk
24 - 26 mai fysisk
21 - 23 juni teams
16 - 18 august teams
13 - 15 september fysisk
11 - 13 oktober teams
25 - 27 oktober fysisk m/eksamen

Pris:
• Prisen for utdanningen er totalt kr 24.700,- inkl. eksamener.
• Ved påmelding betaler du kr 6.700,-. Resten innen kursoppstart.

Ta kontakt ved ønske om delbetaling:
• Du betaler da kr. 6.700,- ved påmelding og videre kr. 2.900,- pr. samling. Totalt kr. 27.000,-.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Nordby`s Hundeskoles Instruktørutdanning er helt rått! Han er utrolig kunnskapsrik, engasjerende, han skaper rom for å diskutere og å tørre ha egne meninger, og har stor takhøyde og toleranse. Veldig godt miljø hos Nordby! Det har vært et helt fantastisk lærerikt år! Dette er det morsomste jeg har gjort! Jeg har lært utrolig mye og har bare lyst til å lære mer! Anbefales på det sterkeste!
- Marianne

Instruktørkurset med Vegar Nordby kan anbefales på det varmeste, om du vil lære mer om hund og/eller ønsker å jobbe som instruktør. Vegar er en veldig dyktig kursholder, som inspirerer, motiverer og begeistrer sine elever. Alle vi 7 som gikk på kurset i 2014-2015 er strålende fornøyd. Han skapte et stort engasjement i gruppa, et supert samhold hvor vi alle hadde lyst til å bidra og lære. Vi har lært det vi trenger for å kunne gå i gang som instruktører, og ellers sentrale temaer for å forstå hundens adferd, utvikling fra valp til voksen, lederskap og læring, og mye mer. Vi har også vært igjennom praktisk trening med hund, både i instruktørrollen og innlæringsprinsipper av forskjellige øvelser.
- Tone

Vis flere tilsvarende kurs: