Instruktørkurs 2 - Snowboard - hele landetKursarrangør: Brettforbundet
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 20 timer
Pris: fra 1.000

Vi tilbyr instruktørkurs 2 i snowboard. Dette er det første og grunnleggende kurset for deg som vil undervise andre i snowboard. Instruktørkurset gir teoretisk og praktisk kunnskap til å instruere nybegynnere på snowboard og som instruktør blir du også mer bevisst din egen kjøreteknikk.

Innhold:
Snowboard er i konstant utvikling og i dag finnes det mange forskjellige disipliner. For å heve kompetansen til instruktører og trenere innen forskjellige temaer, introduseres instruktør 2-kurs. Hvert kurs varer en helg og undervisningen vil være teoretisk og praktisk med fokus på teknikk, terminologi og instruksjon av hvert enkelt tema. Kursene gir kunnskap til å instruere viderekomne snowboardere og er også nyttig for egen utvikling. Snowboardforbundet har i dag instruktørkurs 2 for park og funksjonshemmede.

Selv om kursene fokuserer på forskjellige temaer, ligger snowboardforbundets verdier med lek til grunn for kursene. En god snowboarder er også en allsidig snowboarder, og derfor oppfordres det til å ta mer enn bare ett temakurs. Som instruktør og trener vil man få en bedre helhetlig forståelse av snowboard om man har bredere kompetanse og som verktøy vil man kunne variere instruksjonen mer.

Målgruppe:
Aldersgrense 18 år

Krav:
Instruktørkurs

Sertifisering:
Instruktør i valgte tema(er), for eksempel parkinstruktør

Vis flere tilsvarende kurs: