Inspirasjonskurs for skrivelystne



Kursarrangør: Nettkursprodusenten
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du kan starte kurset når du vil og gjennomføre det i ditt eget tempo. Ønsker du å kombinere kurset med serien med 3 webinarer omkring skriveprosesser så arrangeres den i første omgang i januar 2022.
Pris: 4.490

Kanskje verdens mest personlige skrivekurs? Bli med inn i skrivestua til forfatter Kjersti Wold. Lær å skrive mens du hører henne fortelle historier fra sitt liv, for å inspirere deg til å skrive dine historier, fra ditt liv, med din stemme.

Mange går rundt med et ønske om å skrive, men sliter med å komme i gang. Noen vet ikke helt hva de skal skrive om, andre er redde for at de ikke har noe å komme med. Dette skrivekurset gir deg troen på det viktige i at du finner ditt uttrykk og dine, personlige historier.

Dette er et unik skrivekurs der du inviteres direkte inn i forfatterens skrivestue. Du vil få oppleve ulike rom og gjenstander som vil motivere deg til å finne dine fortellinger, faktiske eller fiktive, enten du ønsker å skrive for din egen del eller for å publisere.

Målet med kurset er du skal få en dyp og frisettende tilgang til din egen kreativitet - samtidig som du lærer mer om skrivefaget.

Kjersti Wold vil gi deg tips og råd med bakgrunn i sine 30 år som forfatter og skrivelærer. Hun er en av landets mest etterspurte pedagoger innen kreativ skriving, og har tidligere holdt nettkurs for både Norsk Faglitterær Forfatterforening og Forfatterskolen. Dette er første gang hun bruker skrivestuen Huldraheim som ramme.

Kurset består av syv moduler med nesten fem timer med videoer. I tillegg er det et fyldig skriftlig materiale med ytterligere innføring i litterære virkemidler og ekstra skriveoppgaver. Alle modulene er tilgjengelig ved oppstart og du kan gjennomføre i ditt eget tempo.

Meld deg på ved å klikke på lenken under og bestill kurset på nettsiden.
Der vil du også finne korte videoer med "smakebiter" fra kurset.

https://www.kjerstiwold.no/nettkurs

OBS! Førjulstilbud på 15% innen 4.desember! Bruk rabattkoden JUL15.