Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

Dagskole for din hund

I dagskoleprogrammet forener vi fremmede hunder av ulike raser og ulik mentalitet og trener dem til å akseptere en flokkstruktur i samspill. Hundene lærer gjennom våre føringer å oppføre seg harmonisk i forhold til hverandre og i forhold til møtende hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 8 dager 7.500 kr

Sommerkurs i hundehold

Vi tilbyr sommerkurs i hundehold på Bømoen på Voss. Et sommerkurs gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie. Du vil oppleve mestring og oppnå konkrete resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 08.07.2024 (+1) 4 dager08.07.2024 (+1) 6.500 kr

Spesialdressur - Vi trener din hund

Vi har også et tilbud til hundeeiere som av forskjellige årsaker ikke har anledning til å trene hunden sin selv. ?Vi tar hunder inn til dressur ved forespørsel. ?Vi trener både valper, unghunder, og voksne hunder. Vi både forebygger og rehabiliterer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales kr

Valp / unghundkurs - weekend

Vi tilbyr valp / unghundkurs over en weekend. Kursene arrangeres som intensivkurs fra fredag til søndag og inneholder en teoridel rundt hundens grunnleggende behov for aktivitet, opplæring, ledelse og omsorg og ditt ansvar som hundeeier for å ivareta disse behovene på en god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 4.500 kr

Bronsemerke/grunnleggende lydighet

Hamar og omegn Hundeklubb arrangerer kurs i bronsemerkekurs/grunnleggende lydighet. Hovedvekten vil bli lagt på øvelsene/momenter i bronsemerket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 8 ganger fra 1.700 kr

Lydighetskurs

Vi har et svært aktivt hundemiljø og arrangerer mange kurs i løpet av året.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 7 ganger fra 1.400 kr

Miljøtrening - hundkurs

Vi har et svært aktivt hundemiljø og arrangerer mange kurs i løpet av året.Vi har miljøtrening for fører og hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar fra 30 kr

Apellmerkekurs videregående

Vi tilbyr apellmerkekurs på videregående nivå. Apellmerkekurset er ett kurs for de som har lyst å prøve seg på Bronsemerke i lydighet eller for de som vil trene inn enda flere grunnferdigheter til hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 12 timer 2.600 kr
Tysvær Tysvær 12 timer 2.300 kr

Gjeterhund test / kurs

Vi tilbyr gjeterhund test / kurs. En hund i arbeid med gjeting er både fascinerende og spennende, ett rovdyr som samler budskapen til flokklederen sin. Dette blir en helg med mange nye opplevelser, action og lærerikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 850 pr dag kr
Tysvær Tysvær 1 helg 850 pr dag kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Hverdagslydighetskurs er ett kurs hvor vi setter mer krav til hund og eier, dette er ett kurs rettet mot hverdagsoppdragelse. Du lærer teoretisk lederskapsøvelser, innlæringsmetoder, sosialisering, hundens språk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 9 timer over 6 uker 2.495 kr
Tysvær Tysvær 9 timer over 6 uker 2.495 kr

Hverdagslydighet - weekendkurs

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet over 1 helg. Dette er ett intensivkurs hvor en får en innføring i øvelsene sitt, dekk, sitt å bli, dekk å bli, innkalling, gå fint i bånd, innlæringsmetoder, flokktrening, lederskapsøvelser, kontakt. Kurset er lagt opp til en teoretisk del og en praktisk del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 1.595 kr
Tysvær Tysvær 1 helg 1.595 kr

Hverdagslydighetskurs - del 2

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighetskurs del 2. Kurset er ett påbyggingskurs for de som har deltatt på hverdagslydighetskurset. Det er mange som har etterspurt dette kurset, da de føler at en trenger mer trening, når en ferdes ute blant andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 9 timer 2.295 kr
Tysvær Tysvær 9 timer 2.295 kr

Aktiviseringskurset - Gøy med hund

Vi tilbyr Aktiviseringskurset - Gøy med hund. Dette er kurset for deg som ønsker å lære mer om aktivisering av hund på en morsom måte, for både hund og eier. Her legger vi opp til aktiviteter en kan gjøre både inne og ute med sin beste venn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 4 kvelder 1.600 kr

Grunnkurs - kurset etter valpekurset

Vi tilbyr grunnkurs - kurset etter valpekurset. Kurset passer for hunder fra 6 mnd, eller for de som har gått valpekurs og kan noe grunnleggende ferdigheter. Vi legger på økende grad av forstyrrelser, alt fra utstyr, mennesker og andre hunder, avhengig av ferdighetsnivå på hundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 7 uker 2.000 kr

Hverdagsglede

Vi tilbyr hundekurs i hverdagsglede. Vi jobber med sitt / dekk / bli, gå pent i bånd, innkallingsøvelser med mer. Vi legger på økende grad av forstyrrelser, alt fra utstyr, mennesker og andre hunder avhengig av ferdighetsnivå på hundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 6 kvelder 1.900 kr

Kontakt- og gå pent i bånd

Ønsker du god kontakt med hunden din ,en hund som går pent i bånd og som oppfører seg rolig i møter med andre hunder ute på tur? Da bør du melde deg på dette kurset. Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 kveld 250 kr

Passeringskurs

Vi tilbyr passeringskurs. Er det slitsomt å gå tur med hunden, fordi den trekker i båndet?Bjeffer hunden eller kanskje den står på to bein for å komme bort til andre hunder / mennesker? Eller er den så redd at den trekker seg unna? Blir den stresset eller vil jage biler eller sykler som suser forbi?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 4 kvelder 1.800 kr

Brukshund

Vi tilbyr Brukshundkurs. Det konkurreres i tre forskjellige grener i brukshundsport. Det er Spor, Rundering og Rapport. Rapportkonkurranser arrangeres ikke i Norge, men i Sverige. Alle grener er delt inn i fire klasser, der klasse D er laveste klasse, deretter følger klasse C, B og A.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 helg 2.300 kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Her møtes vi og jobber med generell hverdagslydighet. Vi prøver å legge opp kurset etter hva deltakerne har behov for. Kurset starter kl. 18:00 hver kurskveld og varer ca i 1,5 time.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder fra 1.920 kr

Lekeutviklingskurs!

Vi tilbyr kurs i Lekeutvikling. Vi er heldige og har fått Erik Aleksander Andersen til å komme for å holde kurs i lek, lekeutvikling og hvordan du best kan bruke lek som belønning:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 27.04.2024 1 helg27.04.2024 3.000 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. På kurset går vi blant annet gjennom kontakttrening, gå pent i bånd, lineføring med vendinger, sitte i ro, innkalling, stå og dekk. Vi skal også lære noen triks og snuse litt på ulike aktiviteter vi kan gjøre med hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 kvelder fra 1.920 kr

Aktivitetskurs

På dette kurset er vi innom forskjellige hundesporter og en del hverdagslige øvelser og ting. Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre, og det er gøy for både hund og fører. Vi jobber med samarbeidet mellom hund og fører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1.400 kr

Bronsemerke

Vi kjører i gang bronsemerke kurs med prøve siste kvelden. Kurset går over 7 kvelder. Hvor vi går igjennom alle øvelsene og ser på belønninger og belønningssett. Bronsemerke vil gi en liten smakebit på hvordan det vil være å gå en lydighetsprøve med forskjellige øvelser og for en dommer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppland Oppland 1.800 kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. På dette kurset fokuserer vi på å få et godt samarbeid mellom deg og din hund. Vi jobber med øvelser som dere kan bruke i hverdagen som hjelp til forskjellige utfordringer som kan dukke opp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 6 kvelder 1.600 kr

Innkallingskurs - drop-in

Vi tilbyr innkallingskurs som drop-in time. Har du en hund som ikke kommer når du roper, eller fått valp og vil starte treningen med en god og nyttig innkalling? Vil du lære mer om innkallingsteknikker?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 2 timer 300 kr

Lek og motivasjon - drop-in

Vi tilbyr kurs om lek og motivasjon som drop-in time. Her er det masse nyttige tips å få med seg for dere som vil ha flere belønningsmetoder i treningen, øke motivasjon i ulikeøvelser som innkalling, bli, på plass, lineføring eller bare det og lære mer om lek og belønning i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 2 timer 300 kr

Passeringskurs - drop-in

Vi tilbyr passeringskurs som drop-in time. Har du en hund som drar i båndet? Har utfordringer i møte med for eksempel biler, syklister, andre hunder og folk? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 2 timer 300 kr

Potegjengen

Velkommen til Potegjengen! Dette er for dere som har gått kurs tidligere og vil ha en gjeng å trene med en gang i uka, for både det sosiale og det å opprettholde treningen med deg og din hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 8 kvelder 1.500 kr

Helgekurs - Privet / Grupper

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework, valp, passering eller aktivisering. 8-10 deltagere avhengig av kurstype.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg Avtales kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Kurset i hverdagslydighet bygger videre på valpekurset. Her kommer vi til å gå videre med ting vi har trent på under valpekurs, og øke vanskelighetsgraden og forstyrrelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 - 7 uker 2.850 kr

Kontakt- og Passeringskurs

Jeg Kontakt- og Passeringskurs. Over syv kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 7 kvelder 2.850 kr
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 7 kvelder 2.850 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 7 kvelder 2.850 kr

Nosework Nybegynner

Jeg tilbyr kurs i nosework for nybegynnere. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 kvelder 2.300 kr
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 kvelder 2.300 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 6 kvelder 2.300 kr

Nosework Viderekommen

Jeg tilbyr kurs i nosework for Viderekommen. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 ganger 2.300 kr
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 ganger 2.300 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 6 ganger 2.300 kr

Privattimer og adferdkonsultasjon

Jeg tilbyr privatundervisning til deg og hunden din. Forholdet mellom hund og eier er unikt for alle. Jeg ønsker å hjelpe deg som hundeeier til å utvikle den optimale relasjonen, og å fremme ønsket atferd hos din hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 time 800 kr

Valpekurs

Har du fått valp? Eller ønsker å lære mer om hundetrening og hvordan vi legger best grunnlag for den nye valpen? Da er dette kurset for deg! Vi trener kun belønningsbasert positivt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 kvelder 2.850 kr
Nittedal Nittedal 7 kvelder 2.850 kr

Aktivitetskurs med hund

Har du lyst til å drive på med noe med hunden din, men er litt usikker på hva som passer dere, eller hva som finnes der ute? På Lydig.no sitt aktivitetskurs vil våre instruktører ta dere med på ett utrolig spennende kurs der dere vil få en innføring i flere hundesporter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 2 dager
Tønsberg Tønsberg 2 dager

Bronsemerket og Lydighet klasse 1-2-3-FCI

Videregående hundekurs er kurset for deg som vil utfordre deg selv og hunden din litt ut over det helt grunnleggende. Kurset forutsetter at du har gjennomført grunnleggende hundekurs (grunnkurs), eller har noe tidligere erfaring med trening av hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 2 ganger 1.900 kr
Tønsberg Tønsberg 2 ganger 1.900 kr

Grunnleggende hundekurs

Du vil lære å trene hunden, tips og råd til grensesetting og oppdragelse. Alt dette for at nettopp du og din hund skal få et hyggelig og problemfritt liv sammen. Vi har private treningsbaner med gjerder og mulighet for innetrening!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 7 kvelder 2.200 kr
Tønsberg Tønsberg 30.04.2024 7 kvelder30.04.2024 2.200 kr

Personlig hundetrener

Dette er en ypperlig løsning for alle som vil trene hund, men som av ulike grunner ikke kan eller vil følge et vanlig kurs. Med personlig hundetrener kan du selv velge når, hvor, hva og hvor hyppig du vil trene!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 45 minutter 650 kr
Tønsberg Tønsberg 45 minutter 650 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier