Innkalling og båndtreningskursKursarrangør: Catch Hundetrening
Sted: Østfold, Moss
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.000

Vi tilbyr innkalling og båndtreningskurs. Det å ha en hund som både kan komme sikkert på innkalling og gå pent i båndet uten å trekke, er noe som de fleste hundeeiere har høyt på ønskelisten. Men, det er ofte slik at det er akkurat disse øvelsene mange sliter med.

Innhold:
Å ha en super innkalling der hunden din vender umiddelbart og kommer i full fart, ser ikke bare heftig ut, men handler i aller høyeste grad om sikkerhet. Sikkerhet for hunden så klart, men også for fremmede hunder og dyr, for deg og for andre mennesker. På dette kurset jobber vi med å trappe opp utfordringene for hunden. Målet er at du skal få en hund som kommer når du roper, uansett forstyrrelser!

I tillegg skal vi også jobbe med å få hunden til å gå pent i bånd med slakk line, selv med flere forskjellige interessante forstyrrelser. Også da jobber vi med å trappe opp utfordringene for hunden. På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker en hund som går pent i bånd og kommer når du roper på den.