Innkalling og båndtreningskursKursarrangør: Catch Hundetrening
Sted: Plantasjen, Bærum
          Akershus, Bærum / Sandvika
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 18.00 - 19.00
Varighet: 5 kvelder
Pris: 1700

Vi tilbyr innkalling og båndtreningskurs. Det å ha en hund som både kan komme sikkert på innkalling og gå pent i båndet uten å trekke, er noe som de fleste hundeeiere har høyt på ønskelisten. Men, det er ofte slik at det er akkurat disse øvelsene mange sliter med.

Innhold:
Å ha en super innkalling der hunden din vender umiddelbart og kommer i full fart, ser ikke bare heftig ut, men handler i aller høyeste grad om sikkerhet. Sikkerhet for hunden så klart, men også for fremmede hunder og dyr, for deg og for andre mennesker. På dette kurset jobber vi med å trappe opp utfordringene for hunden. Målet er at du skal få en hund som kommer når du roper, uansett forstyrrelser!

I tillegg skal vi også jobbe med å få hunden til å gå pent i bånd med slakk line, selv med flere forskjellige interessante forstyrrelser. Også da jobber vi med å trappe opp utfordringene for hunden. På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker en hund som går pent i bånd og kommer når du roper på den.