Inges 10 beste retter - del 2



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Innhold:
Inge lager 4 retter som vi spiser på kjøkken, deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Det hele avsluttes med en flott dessert og kaffe.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo. (kvittering utleveres på kursdagen) Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn. Kurs blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en fest av en aften!

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.