Inges 10 beste retter



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Innhold:
Her blir det kjøtt og fisk, supper og deilige sauser. Desserter og iser. Inge lager 4 retter som vi spiser på kjøkken, deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Det hele avsluttes med en flott dessert og en kopp kaffe.

1 uke før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo. (kvittering utleveres på kursdagen) Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn.

Velkommen til en fest av en aften!

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.