Ingeniørpakken R1+R2+FY1 - nettkurs med ASK videoundervisningKursarrangør: AOF Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når som helst
Varighet: 150 timer
Pris: 21.250

Dette programmet passer for deg som søker ingeniørstudier. Programpakken oppfyller fagkombinasjonene ARKN, HING, ING4R2 og SIVING.

Vi har mange som kontakter oss for å forberede seg til ingeniørstudier og vi har derfor satt sammen dette programmet slik at du får tatt alt på ett år på kveldstid. Fagene er også ypperlige for deg som ønsker å få ekstra realfagspoeng for å styrke din totale poengsum i søknad mot høgskole og universitet. Du kan få maks 4 realfagspoeng i søknad mot høgskole/universitet.
Du får 2 realfagspoeng med denne fagkombinasjonen. Det å melde seg på ingeniør-pakken gir rabatt i forhold til å melde seg på de samme fagene enkeltvis.


Hovedtemaene i fagene:

• Matematikk R1
• Matematikk R2
• Fysikk 1


Vårt opplegg kjøres i samarbeid med Frisvold nettgymnas hvor læringsportalen ASK brukes. Når du har fått tilgang til fagene hos oss, kan du ved hjelp av PC/nettbrett/mobiltelefon jobbe med fagene når du vil, hvor du vil og hvor mye du vil. I ASK ligger undervisning ved hjelp av linker til opptak av lærer i klasserom (videoundervisning) som du kan spille av så mange ganger du ønsker. I tillegg finner du arbeidslister som sikrer at du jobber deg gjennom hele pensum i fagene. Du får faste lærere du skal forholde deg til. Gjennom såkalte praterom i ASK, kan du kommunisere med dem og andre elever.


ASK fungerer like godt på PC, nettbrett og mobiltelefon.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
Generell studiekompetanse. Det er en fordel å ha satt seg inn i og forstått Matematikk 1T/2P.

Eksamen / sertifisering

Alle fag avsluttes med privatisteksamen.

Oppmeldingsfrist: 1. februar (vår) og 15. september (høst)