Inge lager en 6 retters meny



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotel Sverre
          Rogaland, Sandnes
Kursadresse: Storgata 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Meny for kvelden:
• Hummersuppe med sitrongress og chili. Servert med hummerklørne, hvit fisk og fennikel. Hjemmebakt brød.
• Salat med filopakke med hummer, kongekrabbe og finskårne grønnsaker. Spennende dressing med rogn og estragon.
• Pannestekt kveite servert med spinat, skorsonnerøtter og bakte paprika. Urtesaus med hvitvin
• Hvilerett: Ananassalsa med mynte servert med hvitvinssorbet
• Hjortemedaljong anrettet med sopp, rotpurè og tranebær. Sjysaus med timian
• Hvit sjokolademousse servert med lakrisis og jordbærsorbet

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min. 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurset betales fullt ut.

Hotell Sverre tilbyr overnattingspakke i sammenheng med dette kurs:
• 2 mannsrom med frokost
• Enkeltrom med frokost

Målgruppe for kurset

Dette er et kurs for den som vil nyte matlaging og gode smaker

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer