HMS-kurs innen industri i Akershus

Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du HMS-kurs for alle typer industribedrifter og organisasjoner i hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen, verneombudsarbeide osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.

Fagleder industrivern, innsatslederkurs

Vi tilbyr kurs i fagleder industrivern - innsatslederkurs. Målsettingen er å kvalifisere personell til å fylle rollen som innsatsleder i bedriftens industrivern, ved å gi grunnleggende kunnskap og opplæring i de ferdigheter en innsatsleder trenger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 06.06.2024 (+3) 2 dager06.06.2024 (+3) 7.900 kr
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 7.900 kr

Industrivern grunnkurs 2 dager

Vi tilbyr 2-dagers grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 04.06.2024 (+3) 2 dager04.06.2024 (+3) 7.900 kr

Industrivern – grunnopplæring - Bedrifter

Vi tilbyr kurs i Industrivern – grunnopplæring. Vær forberedt i en nødssituasjon Industrivern er bedriftens egen beredskap mot uønskede hendelser, og skal kunne håndtere hendelser frem til evt. nødetater kommer frem til stedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 8 timer 2500 kr

Fagbrev gjenvinningsfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget - teori til fagprøven. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 80 timer 21.900 kr
Enebakk Enebakk 80 timer 21.900 kr
Gjerdrum Gjerdrum 80 timer 21.900 kr
Hurdal Hurdal 80 timer 21.900 kr

Sikkerhet på arbeidsplassen

Vi tilbyr kurs om sikkerhet på arbeidsplassen. I løpet av kurset vil kursdeltageren følge en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 timer 1.104 kr

Byggherreforskriften

Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften. Hovedfokuset i kurset er koordinators rolle, plikter, ansvar muligheter og begrensninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 4 dager 12590 kr

HMS for ledere

Vi tilbyr HMS for ledere. Kurset er rettet mot ledere og andre interesserte, som skal fylle sine roller innen HMS på en god måte. Det er basert på 40-timerskurset, og er tilpasset for å gjennomføres på 2-dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 29.05.2024 2 dager29.05.2024 6700 kr

HMS Grunnkurs

Vi tilbyr HMS Grunnkurs. Kurset er rettet mot ansatte som ønsker en innføring i de viktigste sidene av HMS og hva det innebærer. Dette er kortversjonen av andre HMS-kurs, og tilpasset for å kunne gjennomføres på 1-dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 1 dag Ta kontakt kr

Drift av kjelanlegg - oppdateringkurs

Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 2 dager 4.500 kr

Kjeloperatør trinn 1

Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 4 dager 5.800 kr

Grunnkurs NSO-industribrannvern - bedriftsinternt

Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 2 dager Avtales kr

Generelt Grunnkurs HMS

Det generelle HMS kurset er for deg som ikke nødvendigvis er leder eller verneombud i bedriften, men likevel ønsker å dokumentere din kompetanse innen helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Dette kurset fungerer på samme måte som våre andre kurs, men har en mer generell tilnærming.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.990 kr

Sikkerhet på arbeidsplassen, bygg og anlegg - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs om sikkerhet på arbeidsplassen, bygg og anlegg. På norske arbeidsplasser stilles det strenge krav til sikkerhet gjennom lover og forskrifter. Likevel skjer det fortsatt uhell og alvorlige ulykker, spesielt innen bygg- og anleggssektoren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.690 kr

Sikkerhet på arbeidsplassen, bygg og anlegg - nettkurs (engelsk)

Vi tilbyr nettbasert kurs på engelsk om sikkerhet på arbeidsplassen, bygg og anlegg. På norske arbeidsplasser stilles det strenge krav til sikkerhet gjennom lover og forskrifter. Likevel skjer det fortsatt uhell og alvorlige ulykker, spesielt innen bygg- og anleggssektoren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.690 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>