Indisk matkurs - Bedriftsinternt / Større grupper



Sted: Vi kommer til dere etter avtale
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr grunnkurs i indisk mat. Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.

Her lærer du fingermat med fisk og grønnsaker, sunn vegetarmat med linser og bønner. Festmeny med tandoori, nan og alt som hører med. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør drikke og chapati. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på

Kurset inneholder :
• Foredrag om krydder og ingredienser
• Detaljert gjennomgang av oppskrifter
• Praktisk instruksjon og veiledning

Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og enkle, glutenfrie blandinger. Etter maten introduseres du for Nirus munnoppfrisker. Etter 3 økter kan du lage nærmest 15-16 klassiske retter. Hver økt avsluttes med et kulinarisk måltid du har vært med på å lage.

Målgruppe for kurset
Alle matglade mennesker er velkommen. Du behøver ingen forkunnskaper for å gå på grunnkurs. Den beste måte å lære på er ved å delta aktivt.

Kursmateriell:
Her får du med DVD ”Indisk mat på norske fat” med oppskriftshefte, ingredienser, 3 herlige måltider og nyttig læring for resten av livet.

Min 5 deltakere.