InLei Lash Filler - VippeløftkursKursarrangør: Byuti academy
Sted: Beauty By Malin
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Prinsegata 29, 3256 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 10:00-18:00
Varighet: 8 timer
Pris: 8500
Neste kurs: 21.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vippeløft med InLei lashfiller

VIPPELØFT / LASH FILLER KURS
HVORFOR TA KURS?
Dessverre så er vippeløft den behandlingen som oftest blir tilbudt uten at behandler har nok forkunnskap om hverken prosessen eller produktene. Dette er fordi det i mange år har blitt reklamert med som en "enkel" behandling.
Det er veldig mange jenter som har fått vippene sine ødelagt av denne behandlingen, og for oss så er det et mareritt å tenke på. Kan du anse deg som en profesjonell salong dersom du velger å ta imot kunder til en behandling du ikke egentlig vet noe om?

HVA SKILLER BYUTI FRA ANDRE?

BYUTI bruker kun InLei Lash Filler til vippeløft, og kurset holdes i samarbeid med InLei. Denne måten å utføre vippeløft på vil ikke påføre vippene like mye skade som vi ser andre merker har gjort. Etter mange år i bransjen har vi vært borti mange ulike. Lash Filler er utviklet for å gjøre vippene tykkere, sterkere og for å nå sin potensielle beste standard. Det er klinisk bevist, noe som er svært viktig for at du skal kunne markedsføre denne behandlingen. Alle produkter er også utviklet i Italia noe som er sjeldent denne typen produkter.


HVA VIL DU LÆRE?

Hårets biokjemi. Hva som skjer inni håret.
Kjemisk prosess med Lash Filler. Hva er det egentlig som skjer og hvorfor fungerer det?
Produkter, verktøy og utstyr.
Lær om de ulike kliniske testene gjort av Lash Filler behandling.
Forskjellen fra Lash Filler til andre vippeløft prosesser?
Hvordan selge inn behandlingen
Hvordan spore opp dine egne eller andre sine vippeløftfeil. Bli så profesjonell som mulig.
InLei fargeprosess, også for bryn.
Behandlings prosedyre. Viser demo + du får grundig hjelp med modell.
Markedsføring og forretnings tips.


TILLEGG: Vi prater litt om prosessen av Brow Filler. Hvordan bruke disse produktene til brynslaminering. Derimot har InLei kommet med en egen linje av brynslaminering produkter som heter Brow Bomber hvor vi sterkt anbefaler at du kurses i dette som et eget kurs. Da får du grundig gjennomgang av behandling og produkter som er anbefalt.


TIMEPLAN
10:00 - Oppmøte og introduksjon.
10:30 - Teoretisk del.
12:30 - Lunsj

15:00 - Modell (Vi fikser modell til deg om ikke du gir beskjed til oss om at du vil fikse selv)
17:30 - Avslutter på modeller.
18:00 - Kurset avsluttes

ETTER KURS VIL DU MOTTA

- Diplom fra InLei Italy/BYUTI Academy

- Fast 10% rabatt på InLei produkter.

- 15% på produkter du bestiller den første uken.

- Livstids support hos BYUTI og av kursholder.PRODUKTER: Du får produkter verdi 3650 kr. Inkludert i kurset. (InLei startpakke, lærebok, penn, lunsj og diplom) Dette er nok til å utføre opp til 25 behandlinger. (Anbefalt pris for behandling er rundt 1000kr.) Så du kan tjene inn produkter og kurs raskt!ANNEN INFORMASJON

Språk: Alle gruppekurs hos BYUTI Academy holdes på Norsk, dersom du ønsker kurset på Engelsk eller har vanskeligheter med å forstå alt Norsk anbefaler vi deg å booke et VIP kurs i stedet.

Lunsj: Lunsj på kurs varierer veldig, men det blir som regel noe veldig enkelt. BYUTI står selvsagt for dette. Gi oss beskjed dersom du skulle ha noen allergier eller om det skulle være noe annet.

Husk: Ta med gode komfortable klær og sko, men husk at du skal se representabel ut for kundene. Noe til å sette opp håret, ikke ha for lange negler, og om du bruker briller ta med dette.

Vi tilbyr også VIP kurs med én til én opplæring. Send forespørsel
(elev rabatt gjelder ikke på VIP kurs)

VIKTIG INFO:

20% av summen er bindende som depositum. Om du avlyser kurset får du 80% av beløpet tilbake. Om det er mindre enn 14 dager til kurset starter er det ikke refunderbart. Ved sykdom eller hendelser er vi alltid villige til å prøve å flytte kurset ditt.