IWCF Level 3 drilling well control (surface)



Kursarrangør: RelyOn Nutec
Sted: RelyOn Nutec Stavanger
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Tømmerodden 10, 4077 Hundvåg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:30
Varighet: 5 dager
Pris: fra 18.922
Neste kurs: 27.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i IWCF level 3 drilling well control (surface). IWCF nivå 3 boring brønnkontroll kurset er essensiell trening for dem som jobber i en rolle der det forventes at man kan måtte stenge inn en brønn.

Innhold:
Kurset har som målsetning og styrke og forbedre kandidatens eksisterende kunnskap og forståelse av de ulike stadier av å stenge inn en brønn; fra kick deteksjon til innstenging av brønnen til overvåking så snart brønnen er stengt inn og overvåking av selve drepe operasjonen.

Agenda:
5-dagers kurset blir gjennomført som en serie av interaktive forelesninger, støttet av videoer og animasjoner, gruppe diskusjoner, og bore simulatorøvelser suplementert med en klasseromsarbeidsbok og videre selvstudie øvelser. Nivå 3 treningen kan være delvis kombinert med nivå 4 treningen for felles moduler og under simulatorbasert trening der hver kandidat inntar deres respektive roller i henhold til deres normale rolle under bore operasjoner.

Målgruppe for kurset:
Nivå 3 (borer) kurset er designet for enhver som er forventet og skulle kunne stenge inn en brønn, slik som borere og assistent borere.

Merk: IWCF opplæringsnivå 2 til 4 er ment og være sekvensiell og førstegangs kandidater forventes å fullføre nivå 2 før de fortsetter til nivå 3 eller nivå 4. Opplæringsnivåene er imidlertid også ment å være rollespesifikke og avhengige av kandidatenes arbeidserfaring. For veiledning og råd om hvilket opplæringsnivå du er kvalifisert for, vennligst ta kontakt.

Forkunnskaper:
• Kandidaten må være forhåndsregistrert hos IWCF og kunne presentere sitt 6-sifrede IWCF kandidat registrerings (CR) nummer.

Tidligere registrering er ikke påkrevd, men tidligere erfaring i en borer eller assistent borer rolle under bore operasjoner er forventet. Kontakt oss gjerne for å diskutere hvorvidt kandidaten er egnet dersom du skulle være i tvil eller ha spørsmål.

Eksamen / sertifisering:
2 skriftlige eksamener: Utstyr og prinsipper & prosedyrer. 1 praktisk prøve. Vellykket gjennomføring av kurset og en korrekt svar prosent på 70% eller over på både de skriftlige og de praktiske IWCF prøvene vil resultere i et IWCF sertifikat som er gyldig i 2 år.