ITIL® Practitioner - videregående kurs med sertifiseringKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr ITIL® Practitioner - videregående kurs med sertifisering ITIL® Practitioner er et videregående kurs, og gir kunnskap om beste praksis innen IT-serviceledelse. Bestått eksamen gir ITIL® Practitioner-sertifisering.

Bedre kontroll, høyere kvalitet og mer profesjonell IT drift med ITIL®:
• Bli en av de første i Norge som blir sertifisert ITIL® Practitioner
• Lær de beste løsningene for optimal IT-ledelse
• Lær av erfarne norske instruktører
• Bli en mester til å praktisk anvende rammeverk og verktøy

Dokumenter dine ferdigheter med en internasjonal sertifisering

ITIL® er et rammeverk for beste praksis innen IT-serviceledelse. ITIL® har eksistert siden 1980 tallet og er oppdatert og utviklet underveis.

ITIL® Practitioner er et nytt kurs fra våren 2016 og det nyeste kurset i ITIL®-porteføljen. Kurset er plassert på linje med Intermediate-kursene i kursoversikten. Det er et naturlig steg etter ITIL®Foundation, og vil også være verdifullt for personer med høyere nivå sertifisering.

Kursets fokus er på kontinuerlig forbedring, som gir praktisk veiledning i hvordan man kan ta i bruk ITIL®-rammeverket for å supportere virksomhetenes forretningsmål. Kurset er en praktisk, scenariobasert øvelse i hvordan man kan benytte ITIL® og en rekke andre verktøy når man skal gjennomføre forbedringer i en virksomhet.

Kurset passer for deg som allerede er kjent med grunnprinsippene rundt IT Service Management (ITSM) og verdien av gode prosesser og tjenester, men er også verdifullt for personer med høyere sertifiseringer innen ITIL®-porteføljen. For å kunne ta dette kurset må du ha bestått ITIL® Foundation.

ITIL® Foundation fokuserer på "hva" og "hvorfor", mens ITIL® Practitioner kurset viser "hvordan" man kan tilpasse ITIL®-rammeverket til organisasjonenes praktiske hverdag, samt gi deltakerne trygghet i deres tilnærming til å strukturere og bidra til ITSM initiativ.

Kurset gjennomføres normalt på 2 dager, og eksamen gjennomføres ideelt sett innen 10 dager etter kurset, enten ved oppmøte eller hjemmeeksamen. Andre eksamensgjennomføringer kan avtales.

Praktisk informasjon:
• Kurset varer i 2 dager, eksamen tas normalt innen 10 dager etter kurset
• Kursavgiften inkluderer kursdokumentasjon, ITIL® Practitioner Guidance-boka og sertifisering
• Kursmateriell og eksamen er på engelsk
• Eksamen varer i 120 minutter (tidspunkt for eksamen avtales med kursadministrasjonen i etterkant av kurset)
• Det bør beregnes ca. 6 timer til selvstudium i løpet av kursets varighet

Kurset arrangeres i samarbeid med Sopra Steria Akademiet, Norges ledende fagmiljø innen ITIL og landets ledende leverandør av ITIL-kurs.

Eksamen / sertifisering

SERTIFISERING: ITIL® Practitioner er sidestilt med Intermediate-nivå kurs, og gir 3 Credits på veien mot ITIL® Expert. Ved bestått eksamen blir du ITIL® Practitioner sertifisert.