ITIL PractitionerKursarrangør: Bouvet
Sted: Bouvet-huset
          Oslo, Majorstuen
Kursadresse: Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 16.850

ITIL Practitioner er et kurs som vil bistå organisasjoner og enkeltpersoner med å øke verdien de får av å bruke ITIL ved å tilby ytterligere praktisk veiledning for å kunne ta i bruk og tilpasse rammeverket for å støtte virksomheten.

Kursinnhold:
ITIL Practitioner kurset gir praktisk veiledning til hvordan ta i bruk ITIL rammeverket for å supportere virksomhetenes forretningsmål. Kurset er neste steg etter ITIL Foundation for personer som allerede er kjent med grunnprinsippende rundt IT Service Management (ITSM) og verdien av gode prosesser og tjenester.

Der ITIL Foundation fokuserer på hva og hvorfor, vil man på ITIL Practitioner kurset vise hvordan man kan tilpasse ITIL rammeverket til organisasjonenes praktiske hverdag, samt gi deltakerne trygghet i deres tilnærming til å strukturere og bidra til ITSM initiativ. Det bør beregnes ca 6 timer til selvstudium i løpet av kursets varighet.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursdokumentasjon og sertifiseringstest. Kursmateriell og eksamen er på engelsk. Vi stiller med erfarne norske instruktører.

Eksamen / sertifisering

Eksamen varer i 120 minutter og gjennomføres på slutten av siste kursdag, om ikke annet er avtalt.