ITIL® Lifecycle - Service operationsKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 17.990

Vi tilbyr kurs i ITIL Lifecycle - Service operations. Dette kurset bygger videre på ITIL Foundation og gir deg kompetanse og poeng mot ITIL Expert. Bestått eksamen gir ITIL SO-sertifisering.

Bedre kontroll, høyere kvalitet og mer profesjonell IT drift med ITIL:
• Bestått eksamen gir deg sertifisering ITIL Service Operation (SO)
• Sertifisering innen ITIL er et personlig konkurransefortrinn
• Kurset gir deg poeng mot sertifiseringen ITIL Expert®, en høythengende sertifisering innen IT-serviceledelse

Dokumenter dine ferdigheter med en internasjonal sertifisering. Dette kurset er en del av Intermediate-kursene innen ITIL-rammeverket. Intermediate-kursene er tilgjengelige for alle som har fullført ITIL Foundation, og hvert av kursene er poenggivende mot en ITIL Expert-sertifisering.

Intermediate-kursene er delt inn i to kategorier - Service Lifecycle og Service Capability. Du kan fritt ta kurs på tvers av disse kategoriene, og hvert av kursene gir deg en internasjonalt annerkjent sertifisering på din kompetanseutvikling.

ITIL® Service Operation (SO) er ett av fem kurs innen Service Lifecycle, og bygger på de generelle prinsippene som dekkes av ITIL Foundation-kurset. Kurset dekker dekker livstidsperspektivet innen Service Operation, og omfatter styring og kontroll av virksomheten og teknikker innenfor denne livssyklusen. Dette omfatter driftsprinsipper, aktiviteter og teknologivurderinger. Kurset tar også for seg grensesnittene mot de andre livssyklusene.

Kurset gir deg de kunnskaper og ferdigheter som trengs for detaljert utførelse og implementering av konkrete ITIL-prosesser på Lifecycle-trinnet, og passer for deg som ønsker en dypere forståelse av Service Operation livssyklusen, og mer spesifikt Release Manager, Problem Manager, Security Administrator, Service Desk and Incident Manager, Applications Support, Network Support, IT Operations Manager, Security Manager, Database Administrator.

Praktisk informasjon:
• Kurset varer i 3 dager og du har muligheten til å lære av erfarne norske instruktører
• Kursavgiften inkluderer omfattende kursdokumentasjon og sertifisering
• Eksamen varer i 120 minutter og gjennomføres på slutten av siste kursdag om ikke annet er avtalt
• Kursmateriell og eksamen er på engelsk
• Det bør beregnes 21 timer til selvstudium

Kurset arrangeres i samarbeid med Sopra Steria Akademiet, Norges ledende fagmiljø innen ITIL og landets ledende leverandør av ITIL-kurs.

Eksamen / sertifisering

Du blir ITIL SO-sertifisert ved bestått eksamen, som gir 3 credits mot ITIL Expert.