Dykkerkurs i Tromsø

Her finner du dykkerkurs på alle nivåer. Finner du ikke kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Discover Scuba Diving - nybegynnerkurs

Vi tilbyr programmet Discover Scuba Diving som er dykking i sjø for deg som ikke har dykket før. Det består av en dagstur med 1 - 2 dykk, og du dykker med en erfaren instruktør hele tiden. Vi avtaler dato direkte med deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø

Dykkelederkurs - Divemaster (PADI DM)

PADI Divemaster er det første steget på den profesjonelle stigen i PADI-systemet. Som dykkeleder har du mulighet til å jobbe med dykking både i Norge og i utlandet, enten som guide eller som assistent på kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 9 dager

Dykkerkurs - Open Water Diver grunnkurs

Vi tilbyr dykkerkurs - Open Water Diver grunnkurs. På grunnkurset får du opplæring i det du trenger å mestre for å gjøre dykking til en sikker og morsom hobby. Maks dybde er 18 meter. Kurset består av 3 deler:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 6 dager

Dykkerkurs videregående - Advanced Open Water Diver (AOWD)

Vi tilbyr videregående dykkerkurs - Advanced Open Water Diver (AOWD). Ønsker du utforske dykkinga enda mer etter grunnkurset? Da anbefaler vi Advanced kurset. Her er det ingen eksamen, bare dykking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 2 - 3 dager 2.100 kr

Enrihed Air Nitrox kurs

Vrakdykk. Kjempegod sikt. Svær fiskestim svømmer rundt deg. Og der ser du den største steinbiten du noen gang har sett. Time out - på tide å gå opp. Forleng bunntida med nitrox (oksygenberiket luft), så får du tid til å utforske både steinbiten og resten av vraket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 2 dager 2.250 kr

Oppfriskingskurs - Dykking

Bli med på oppfriskningskurs, så er du atter klar igjen! Kurset består av en teoretisk oppfriskning av bl.a. dykkertabeller, og så er det ut i sjøen for 2 dykk. Vi repeterer øvelser fra grunnkurset, og så er det ut på svømmetur. Du dykker hele tiden sammen med en erfaren instruktør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø

PADI Ice Diver

Å dykke under isen er en fascinerende og spennende opplevelse som bare må prøves. Dersom du trodde dykking var dykking, har du definitivt ikke opplevd stemningen av luftbobler som glir under isflaten, eller lyset som trenger seg gjennom iskrystallene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 3 dager 2.850 kr

Rescue - Redningsdykkerkurs

Redningsdykkerkurset omtales ofte som et av de morsomste kursene på PADI stigen. Selv om temaet er alvorlig, er dette et humørfylt kurs med høy puls og mye action. Her lærer du både om å forebygge ulykker og hva du skal gjøre dersom uhellet er ute. Har du for eksempel noen gang blåst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 5 dager 2.950 kr

Tørrdraktskurs - PADI Drysuit

Har du tatt dykkerkurs i utlandet og har liten eller ingen tørrdrakts-erfaring? Da anbefaler vi tørrdraktskurset. Kurset går over 2 kvelder, du får 2 dykk med instruktør, og etter kurset er ferdig får du PADI Tørrdrakt Specialty sertifikat med norsk elevnummer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 2 kvelder

Dykkerkurs - PADI eLearning

Vi tilbyr dykkerkurs - PADI eLearning. Gjennom PADI eLearning har du mulighet til å gjennomføre teoriundervisningen hjemme før kursstart. Etter å ha gjennomført PADI eLearning kan du fullføre dykkerkurset hos hvilken som helst PADI dykkerskole, både i Norge og utlandet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 180 pund kr