IFS, Internal Family Systems workshop



Kursarrangør: IFS Terapi
Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness
          Oslo
Kursadresse: Dronningensgate 23, 0154 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 13.30 - 15.30 eller torsdag 19:00 - 21:30
Varighet: 2,5 time
Pris: 450

Jeg tilbyr to intro workshops, en på dagtid og en på kveldstid, for å få et innblikk i IFS, Internal Family Systems. Du vil få en kort innføring i hva metoden går ut på, og et lite glimt av de indre delene ved hjelp av ledet meditasjon, tegning av delene og oppstilling av delene o.a.

Om IFS:
IFS, Internal Family Systems, er en metode som tar utgangspunkt i at sinnet vårt består av mange forskjellige deler. De fleste av oss har opplevd indre konflikter som for eksempel at en del kan ha et brennende ønske, en annen del er redd, og en tredje del kanskje saboterer det hele. Noen deler kan være bitre uvenner og gjøre livene våre vanskelige. Richard Schwartz, grunnleggeren av metoden, fant ut, etter mange års praksis, at selv om det kunne se ut som om noen deler, som for eksempel den indre kritikeren, kunne virke destruktiv og undertrykkende, så viste det seg etter hvert at dens intensjon er å hjelpe oss. Så alle deler er gode på bunnen når man bare blir kjent med dem. Han oppdaget også at det ikke bare var klientene, men også han selv som hadde disse aktive, indre delene. Kjernen i metoden er at alle har deler og et Selv, en indre kjerne, som ikke er en del. Selvets plass er i førersetet hvor det det med medfølelse og tålmodighet kan lede delene slik at det blir et harmonisk indre landskap.

Kursmaterialet:
Ta med papir og fargestifter.

Pris:
Pris: 450 kr (5 % rabatt for trygdede)

Tilbakemeldinger fra mine tidligere klienter:
«Olaugs mildhet og stille forståelse er veldig tydelig; hun er i stand til å være sammen med klienter på en virkelig støttende, diskret måte. Jeg har hatt flere dyptgående timer med henne og vil sannsynligvis ha mer. Anbefales på det sterkeste! »
-Emily

«– Jeg elsker å ha timer med Olaug. Hun gir meg en følelse av trøst, aksept og letthet i timene sine, slik at jeg kan føle meg trygg på å uttrykke min dypeste frykt og bekymringer. I tillegg legemliggjør hun en dyp brønn av visdom og tillit som holder, og ønsker meg velkommen til virkelig å være meg selv.»
-S. B.

«– Hvordan foregår en time med Olaug? Det er en fantastisk opplevelse. Hun er veldig dyktig og kjenner sitt håndverk …. men… kirsebæret på kaken er hennes tilstedeværelse og tilgjengelighet og hennes støtte i timen. Kaken er utsøkt, men kirsebæret katapulterer hele opplevelsen til et helt nytt nivå. Ikke bare stol på meg, opplev det selv … Jeg likte det veldig. »
-N.

«Olaugs kombinasjon av erfaring med familiekonstellasjoner sammen med inquiry er så dyptgående, og hjalp meg virkelig med å gi slipp på byrder som har tynget meg nesten hele livet. Da jeg jobbet med henne lærte jeg at det ikke bare er viktig å jobbe med våre egen historie, men at det også kan være en større familiehistorie som også må adresseres. Olaug har en trygg og respektfull måte å arbeide på, og utvider forsiktig invitasjonen til å akseptere det som oppstår i hvert øyeblikk. Jeg er så takknemlig for å ha hatt muligheten til å jobbe med Olaug.»
-Jon