IELTS og TOEFL forberedelseskurs



Kursarrangør: Lingu
Sted: Lingu Stavanger
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Madlaveien 10, 4008 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 10 timer
Pris: 7.250

Vi tilbyr IELTS og TOEFL forberedelseskurs. Prøveforberedende engelskkurs direkte rettet mot IELTS- eller TOEFL-testen, for å hjelpe deg oppnå en god karakter!

Innhold:
Skal du studere i utlandet, eller ta høyere studier i Norge? Skal du bosette deg i et engelsktalende land? Vi tilbyr nå testforberedende engelskkurs direkte rettet mot IELTS-testen, for å hjelpe deg oppnå en god karakter!

Hva er IELTS:
IELTS er verdens mest anerkjente engelsktest for immigrasjon og studier. Du vil få en poengsum for hver kategori og en samlet poengsum. Poengskalaen går fra 0 til 9. Testen består av 4 ulike kategorier og må du fullføre hver av disse på en gitt tid:
• Lytte (40 minutter)
• Lese (60 minutter)
• Skrive (60 minutter)
• Snakke (15 minutter)

Vi hjelper deg til en god karakter!
Vår styrke ligger i at vi kun ansetter dyktige morsmålslærere med solid faglig og pedagogisk bakgrunn i det språket de underviser. Våre engelsklærere vet akkurat hva som skal til for å få en god karakter på IELTS-testen, og hvordan de kan hjelpe å deg oppnå dette. Vi kjører intensivkurs hver måned, men har begrensede antall plasser. Så planlegger du å ta IELTS-testen i nærmeste fremtid, ta kontakt med oss for mer informasjon og så ordner vi resten!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker prøveforberedende engelskkurs direkte rettet mot IELTS- eller TOEFL-testen

CEFR nivå:
• Høyere mellomnivå B2