5 dagers seilkurs for viderekomne - ICC Dayskipper



Kursarrangør: Sail On AS
Sted: Solnes Båtforening
          Vestfold, Sandefjord
Kursadresse: Solnesveien 100, 3159 Melsomvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 12 490
Neste kurs: 01.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Det skal være lett å komme i gang med båt og seiling. Seiling er en utrolig fin aktivitet, og vi hjelper deg i gang og viser deg veien så du kan utvikle seilingen din videre.

ICC Day Skipper kurset er for deg som allerede har en del erfaring, eller som har tatt ett av vår nybegynnerkurs og er klar for å ta neste steg mot å være skipper på egen båt, eller ønsker å leie båt. Eller om du bare ønsker å utvikle deg videre fordi seiling er noe du er blitt veldig glad i.

Kursinnhold: ICC pensum som grunnleggende seilteori, navigasjon, nattseilas, godt sjømannskap, vikepliktsregler, sikkerhet, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og planlegging.

Forkunnskap: Teori kunnskap opp til båtførerprøven nivå, samt tidligere erfaring med seiling opp til minst mannskapskurs nivå.

Bok: Seiling av Sarah Hopkins

Mål: Å kunne delta aktivt som mannskap på de fleste seilbåter, ta ansvar for vakter, samt være skipper på egen båt eller utleiebåt. Forbereder deltager til ICC eksamen.

Mat og drikke: Mat og drikke ombord er inkludert i prisen. Spiser vi i land betaler alle for seg.

Vi legger opp til ICC eksamen, også kaldt ICC praktisk utsjekk etter alle våre ICC skipperkurs eller kombikurs, eventuelt siste kursdag. Si ifra dersom du ønsker å melde deg på til dette når du melder deg på kurset.

For å å ha fult utbytte av den viderekomne delen av kurset bør du minst ha båtførerprøven. Og dersom du skal ta ICC eksamen etter endt kurs må båtførerprøven være bestått før du tar ICC eksamen. Vårt alt-i-ett nettkurs til båtførerprøven får du tilgang til gratis når du melder deg på seilkurs hos oss.

Vårt havseilingskurs kan være en god erfaring å ha med seg før eller etter dette kurset for å få mer erfaring, spesielt da med hav og kystseilas til et annet land.