Hvordan ta vare på hagen i mikrohagen i magen - nettkursKursarrangør: Margit Vea
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: 390

Naturen er overalt, også inne i dag. Bli med på et foredrag om hvordan du kan ta vare på hagen i magen, ditt tarmflora (mikrobiom). Nedlastbart hefte, Oppskrift på bedre tarmflora, er inkludert i dette foredraget.

Beskrivelse:
God helse kan først oppnås når mennesker er villig til å undersøke årsakene til sykdom og plager. Hva påvirker bakteriene og andre mikroorganismer i tarmen vår, og hvordan påvirker det igjen helsen og immunforsvaret vårt? Du får innføring i hvordan ta vare på de gode bakteriene i tarmen, hva du kan gjøre for å hele en betent tarm og berike ditt indre jordsmonn. Du får oppskriften på hvordan gi tarmen din en «ny start».

Målgruppe:
For deg som ønsker å lære mer om hvordan du tar vare på hagen i mikrohagen i magen

Kursholder:
Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har over 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere kokebøker. Margit var i flere år fast spaltist i Aftenposten Junior og har laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».
Fra starten av, har Margit alltid hatt et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.

Utdannelse og arbeidserfaring
Margit har master i Helsefremmende arbeid fra Høyskolen i Sør-øst Norge, er utdannet faglærer i ernæring, helse- og miljøfag fra Stabekk Høgskole (nå høyskolen i Akershus), og har undervist en rekke år. De siste årene har hun hatt en delstilling på Universitetet i Stavanger og er også gjesteforeleser i ulike sammenhenger. Margit Vea har hatt utallige kurs og foredrag for nybakte foreldre, barnehager, helsesektoren, skoler, organisasjoner og andre.

Margit Vea har tre sønner, er fra Karmøy men bor nå på Tenerife hvor hun arbeider på Sjømannskirken.