Hvordan styrke parforholdet - nettundervisningSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 45 minutter
Pris: 1.490

Vi tilbyr parterapi som nettundervisning. Selv om ethvert parforhold er unikt og har sin egen dynamikk finnes det faktorer som karakteriserer gode forhold. Å lære seg hovedprinsippene for hvordan gode forhold utvikler seg hjelper med å holde forholdet meningsfullt og givende.

Innhold:
For å skape et godt forhold trenger begge parter å føle at de har blitt hørt. Målet bør ikke være å vinne en diskusjon, men å løse en uenighet med respekt og kjærlighet. Et forhold innebærer både oppturer og nedturer. Man vil ikke alltid være på bølgelengde med hverandre. Noen ganger vil en av partene slite med ting som skaper stress og angst. Problemer med andre familiemedlemmer, helseplager, problemer på jobben, og økonomiske vanskeligheter setter ofte forholdet på prøver.

Mennesker reagerer forskjellig under stress og da kreves det å ha evne til god kommunikasjon og evne til å regulere følelser for å unngå konflikter og krangling. Endringer i livet vil skje uansett selv om vi aksepterer det eller velger å kjempe i mot det faktumet. Fleksibilitet og ydmykhet er essensielle egenskaper for å tilpasse seg endringer i forholdet og er en forutsetning for at man klarer å utvikle seg sammen. Noen ganger virker problemene i et forhold større enn det man føler at man som par kan håndtere alene.

Litt om psykolog på nett:
• Psykolog på nett / Online psykolog er like effektivt som time på kontor
• Få hjelp for angst, utbrenthet, stress, depresjon og relasjonsvansker mm.
• Sikker videoløsning på nettet
• Jeg har 10 års erfaring fra privatpraksis
• Kort ventetid
• Med psykolog på nett får du hjelp uavhengig av bosted og helse

Kursholder: Psykolog Kristian S. Nibe

Målgruppe for kurset:
Parterapi er for de som ønsker å jobbe med problemene sine og ønsker at forholdet skal komme inn på en ny og mer positiv kurs. Dette krever både tid, forpliktelse, energi og fokus fra begge for at skal bære frukter. Begge trenger å være villig til åpen og ærlig kommunikasjon og meddele hva de trenger, vil og føler. I tillegg bør man være forberedt på å gjøre endringer i hvordan man relaterer seg til hverandre i dag.

Aldersgrense: Du må være over 18 år

Vis flere tilsvarende kurs: