Hvordan skape effektive arbeidsdagerKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Stortingsgata 20, 0161 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 15.995
Neste kurs: 18.03.2020 | Vis alle kursdatoer

Dette kurset gir innsikt i metoder og praktiske tips for å skape effektive og datasikre arbeidsformer og bedre arbeidshverdager. Arbeidshverdagene blir ofte ikke slik vi har tenkt eller planlagt. Avbrytelser, overveldende mengder informasjon, mye møtevirksomhet og dataproblemer stjeler mye av tiden.

Innhold:
Med dette kurset blir du i stand til å snu utviklingen, redusere stress og spare mange timer i uken. Tid du kan bruke på deg selv, jobbe med ledelse og gjennomføre endringsprosesser som varer. Hva skjer når du logger deg på et åpent nettverk? Er mobilen eller pc’en din trygg? Hva kan en profesjonell hacker egentlig få til når du er pålogget trådløse nettverk ute på reise?

Mobilitet og fleksibilitet brer om seg, og ikke alle vet hvor enkelt bytte de er når de benytter usikrede trådløse nettverk, for eksempel på en kafe eller på en flyplass. På kurset lærer du å bli mer bevisst datasikkerhet, og hvordan du kan hindre "innbrudd" på ditt utstyr, og å forebygge identitetstyveri.

Analyse og forskning viser en tydelig sammenheng mellom lite effektiv møtevirksomhet, og lange arbeidsdager. Andre tidstyver kan være avbrytelser i form av epost, telefoner, SMS og sosiale medier, eller kolleger som avbryter deg i arbeidet. Brukeropplevde It-problemer og mye reisevirksomhet er også på topp fem-listen for de største tidstyvene i norsk arbeidsliv.

Dette kurset gir deg gode råd for hvordan du kan unngå mange tidstyver, og håndtere de du ikke kommer unna, forbedre kommunikasjonsformene, styring av tilgjengelighet og møteeffektivitet. I tillegg får du innsikt i hvordan du og dine kolleger kan øke deres effektivitet og datasikkerhet.

• Møteeffektivitet
• Ledelse i mobil og fleksibel hverdag
• Styring og tilgjengelighet
• Effektiv kommunikasjon i ulike kanaler
• Datasikkerhet på reise med bærbar pc og mobil
• Sikre og usikre nett - hva kan du risikere
• Nyttige verktøy for å sikre passord, brukernavn og identitet


Kursholder: Jan Kristian Karlsen

Jan Kristian Karlsen er daglig leder i analyse- og rådgivningsselskapet Company Pulse. Han har unik leder- og rådgivningserfaring, og er vant til å være i front når det gjelder effektive arbeidsformer. Karlsen har stor kunnskap om den fleksible arbeidshverdagen, om tidsbruk og tidstyver, og metoder for utvikling av produktive arbeidsplasser. Han har skrevet bøker om emnet, blant annet Tid til arbeid - tid til overs: om tidstyver, teknologi og åpne kontorlandskap, og Hvor skal jeg sitte? Om det å lykkes i det mobile arbeidslivet. Karlsen arbeider også med forskning og metodiske undersøkelser innen temaet nye arbeidsformer, kontor og digitalisering.

Målgruppe for kurset

Ledere, mellomledere og teamledere som ønsker å jobbe smartere, sikrere og spare tid

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj