Hvordan lede andre uten å være sjefKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Bjørvika Konferansesenter
          Oslo, Bjørvika
Kursadresse: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 17.995
Neste kurs: 24.03.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i hvordan lede andre uten å være sjef. Kurset er sertifisert gjennom DNV GL ST 0008-standard, hvilket garanterer deg som deltaker høyeste kvalitet og relevans i alle ledd. Dette er et dokumentert trygghetsstempel, både for deg og din arbeidsgiver.

Innhold:
Dette er kurset for deg som leder andre uten å ha det formelle personalansvaret. Du leder kanskje prosjekter, en arbeidsgruppe eller et team, kanskje du til og med er stedfortreder når sjefen er borte? Du trenger ikke være sjef for å være leder. Det blir stadig mer vanlig med roller hvor ledelsen er delt, eller at noen leder uten personalansvar. Dette har skapt et behov for økt kunnskap om hvordan man kan lede andre uten å være sjef.

På kurset tar vi opp hvordan du skal få medarbeiderne til å oppfatte og respektere deg som leder. Du lærer hvordan du skal "ta" rollen. Vi ser også på hvordan du får medarbeiderne til å jobbe med, deg istedenfor mot deg. I løpet av to dager får du den nødvendige kunnskapen for å lykkes i din rolle, og oppnå tillit og respekt fra dine kollegaer. Du får økt forståelse for lederrollen, med konkrete tips og verktøy du trenger for å lykkes. Det blir to intensive og produktive dager som gir deg tyngden og verktøyene du trenger for å bli tryggere i din rolle som leder.

Fordeler med kurset:
• Finn lederstilen som passer for deg
• Lær å håndtere vanskelige personer i din hverdag
• Slik får du tillit og respekt i din rolle
• Skap positiv fremdrift og få det beste ut av dine medarbeidere

Læringsmål:
• God forståelse for hvordan utøve lederrollen uten personalansvar for å oppnå tillit og respekt i rollen
• Oversikt over de 5 grunnstenene i ledelse, områder en leder må beherske for å lykkes i rollen
• Kunnskap om hva som skal til for å være en coachende leder
• Kunnskap om hvordan gjennomføre vanskelige samtaler på en god måte
• Hvordan sette sammen et team og skape forståelse for ulike roller
• Hvordan gi konstruktive tilbakemeldinger


Kursholder: Vivi-Ann Hilde

Vivi-Ann Hilde er partner i konsulentselskapet Considium, som bistår ledere og organisasjoner med å nå resultater. Vivi-Ann er siviløkonom fra NHH og har ledererfaring fra merkevare- og konsulentbransjer. Hun har stor faglig tyngde, og er fast kursleder på flere av Confex´ lederprogram.

Vivi-Ann er konkret og praktisk i sin form, og kommer garantert til å gi deg verktøy du har nytte av i din hverdag. Hun er opptatt av at det skal være vel anvendt bruk av tiden å delta på hennes kurs, og det har bidratt til at hun nylig ble kåret til årets kursleder hos Confex av fornøyde kursdeltakere. Hennes visjon er å få folk til å lykkes i jobben, og bedrifter til å nå sine mål.

Målgruppe for kurset

Dette er kurset for deg som leder andre uten å ha det formelle personalansvaret

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj

Eksamen / sertifisering

Etter endt kurs kan du velge å ta eksamen, og etter at du har bestått eksamen, mottar du sertifikatet som forteller at du har gjennomført et kurs i henhold til DNVGL-ST-0008. Et kursbevis fra Confex dokumenterer at du har gjennomført et kurs som er utviklet i henhold til kvalitetsstandarden DNVGL-ST-0008. Velger du Confex som din kompetansepartner, kan du derfor være trygg på at kunnskapen du får er oppdatert og kvalitetssikret av en ekstern kontrollmyndighet.