Hvordan hjelpe elever å få flere gode venner



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Kurslokalet Hesten
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kristian Augusts gate 6, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.390

Vi tilbyr kurs om hvordan hjelpe elever å få flere gode venner. En del barn og ungdom strever med å opprette og opprettholde vennskap og relasjoner til jevnalderingene. Ofte sier vi voksne ting som dette: Gå å bli venner med noen andre eller kan ikke du gå å leke med noen andre?

Innhold:
Men hva hvis barnet / ungdommen ikke vet hvordan de skal gjøre dette? Hvordan kan vi faktisk hjelpe elevene å få flere gode venner? I dette kurset viser kursholder hvordan du som lærer kan trene med elevene i klasserommet. Resultatet er elever med økt selvtillit, økt tilstedeværelse og muligheten til å utvikle flere gode vennskap.

Etter kurset sitter du igjen med:
• Innsikt i hvordan du kan trene elevene i å skape gode relasjoner
• Rollespill som elever kan bruke i klasserommet, der de bl.a kan utforske emosjoner
• Teknikker som elever kan trene på for å øke empati og gjensidig tillit
• Teknikker for å hjelpe elever å få flere venner

Kursholder: Brendan Martin

Brendan Martin har jobbet 10 år som montessorilærer og fem år som teamleder i en IT-bedrift. Siden 2011 har han drevet firmaet Å, sammen med Geir Isene. Å bistår bedrifter bl. a med å bygge og realisere strategier, strukturere organisasjonen og bygge sterke team. De jobber også coaching og veiledning av enkeltpersoner: ledere, artister og idrettsutøvere. Brendan er opptatt av å være direkte og ærlig i sin kommunikasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: