Hvilke viner i Norge er best - bedrifter og større grupperKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Hele landet, I din bedrift, hjemme hos deg eller annet egnet sted
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Dagtid og kveldstid Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 1/2 time
Pris: fra 595 pr pers

Vi tilbyr kurset hvilke viner i Norge er best for bedrifter og større grupper. Et vinkurs som tar for seg de beste vinene sett fra vinjournalisten i Kapital og Finansavisen smakspalett. Underholdene, lærerikt og personlig

Det er lett å bli overveldet over hvor mange viner det er mulig å smake i Norge. Vinmonopolets totale vareutvalg er over 21.000 produkter. Vinkurset viser hva som er på topp akkurat nå. Enten det er rødvin, hvitvin eller musserende. Jeg velger ut viner til dette vinkurset først og fremst på smak. For jeg mener av hele mitt hjerte at kunnskap er smakt! Kombinerer du god smak med et godt kjøp har man en vinner!

Det er ganske enkelt egentlig: Til vinkurset taes det med viner som jeg personlig liker godt og som er flotte viner i sin katogori. Til daglig arbeider jeg for Kapital og Finansavisen som vinjournalist og smaker tusenvis av viner gjennom året. Målet mitt under vinkurset er å bidra med et ektefølt engasjement og kunnskap til å skape vinglede hos alle deltagerne.

Vinkurset utarter seg gjerne til en personlig og morsom vinsmaking. Full av historier fra besøk og reiser ispedd faktakunnskap og en dose vinglede som kun en som har mellomnavnet Vinofil kan bidra med!

Vinkurset arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris til valgt kurstype basis / medium / premium. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/10pax) Forbruk utover det belastes faktura

Målgruppe for kurset

Bedrifter og større grupper

Kursmateriell

Basis-kurset inkluderer:
• 4 viner til vinkurset
• 4 gl / person Riedel Glassleie
• 1-½ time varighet / etter avtale
• ABC Basis vinkompendium
• Smakeark
• Aromahjulet norsk utgave

Uttalelser

Lærlingekompaniet Øst
In Vino Veritas er tilknyttet oss som ressurs ovenfor våre lærlinger i servitør og kokkefaget. Med god pedagogisk formidlingsevne er tilbakemeldingene meget gode.
- Elisabeth Bonnevie, daglig leder

Jæren Vinklubb
Takk for et meget lærerikt, og bra gjennomført foredrag, med mange spennende smaker. Kommentarene fra medlemmene var entydig, at dette var bra, og meget spennende. Vi vil helt sikkert komme tilbake med ny forespørsel, om et nytt foredrag / kurs, i framtiden.
- Egil Rune Lerbrekk

Vis flere tilsvarende kurs: